Santos'a ne kadar tazminat ödenecek! Beşiktaş'tan açıklama

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, "Santos'la yapılan kontrat Beşiktaş'ın yaptığı en iyi kontratlardan bir tanesidir. 500 bin euro ve mayıs ayında başlayacak 5 taksitle süreci noktaladık." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2024 23:52 GÜNCELLEME 13.04.2024 23:52 Beşiktaş
Santos'a ne kadar tazminat ödenecek! Beşiktaş'tan açıklama
Santos'a ne kadar tazminat ödenecek! Beşiktaş'tan açıklama

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sahasında konuk ettiği Samsunspor'la 1-1 berabere kaldı. 

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlılarda teknik direktör Fernando Santos'la yollar ayrıldı. 

Beşiktaş'ta asbaşkan Onur Göçmez açıklamalarda bulundu.

Onur Göçmez'in açıklamaları şu şekilde:

"Bu süreci geçen hafta başlattık"

"4 ay önce yönetime geldik. Planlamadığımız şeylerle karşılaştık. Futbol takımını ayağa kaldırmak önceliğimizdi. Devre arasında önemli müdahalelerde bulunduk. Santos'la anlaşmaya vardık. Hedefimiz üçüncülük ve kupayı almaktı. Sonuçlardan bağımsız Beşiktaş hiçbir zaman böyle oynayamaz. Beşiktaş her zaman üstün oynayan takımıdır. Geçen hafta başkanımız bir toplantı yaptı ve gerekli uyarıları iletti. Bu süreci geçen hafta başlattık. Çok güzel bir Beşiktaş beklerdik. Geçen hafta yapılan uyarının tepkisini beklerdik. Herkesin ortak fikriyle ayrılık kararı alındı. Basın toplantısı yaptı ve kendisiyle görüştük yollarımızı ayırdık."

Santos'a ödenecek miktar

"Santos'la yapılan kontrat Beşiktaş'ın yaptığı en iyi kontratlardan bir tanesidir. 500 bin euro ve mayıs ayında başlayacak 5 taksitle süreci noktaladık. Bundan sonra Beşiktaş taraftarından beklentimiz birlik ve beraberliktir. Beşiktaş çok büyük takımdır. Gündem yaratır. Beşiktaş taraftarı bize güvenmeye devam etsin."

"Beşiktaş karar almak zorundadır"

"Beşiktaş karar almak zorundadır. Bazı şeylere göz yumamaz. Biz bu sorumluluğu alıyoruz. Santos'la yollarımızı ayırdık ve yarın itibariyle o kupayı almak için mücadelemizi vereceğiz. Hayat bir risktir. Biz bugün bir karar aldık ve arkasındayız. Önümüzde iki Ankaragücü maçı var. Beşiktaş her maçı kazanmak için mücadele eder. Sonrasında gelecek sezon için çalışmalarımıza başlayacağız."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Hayati 2 hafta önce Şikayet Et
    Oooo ne kadar güzel, çok iyi bir iş yaptınız, adama çalışmadan milyonlarca lira vereceksiniz Ne kadar zekice bir iş yaptınız bravo size. Harcayın bakalım milletin parasını, bunun hesabını öbür dünyada nasıl vereceksiniz bakalım
    Cevapla
  • anadolu ligi 2 hafta önce Şikayet Et
    16 milyon ₺ yapıyor, yaklaşık 1.000 asgari ücret
    Cevapla
  • KaraKartal 2 hafta önce Şikayet Et
    Adam geldi bir kaç ay tatil yaptı ve üzerine yarım milyon avro hediye alarak çekti gitti. Bizimkiler yaptığımız en iyi anlaşmalardan birisi diyor, yüce Rabbimiz akıl fikir versin çünkü bunlar resmen kafayı yemiş.
    Cevapla
  • Serce 2 hafta önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun sizler böyle euro ile böyle is yaptiginiz müddetce ülkemize huzur gelirmi,?paraya bak adam ne iş yaptiki bu para ödeniyor yaik gercekten yayik
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Ey allahım bunlar nasıl spor klüpü yönediçiligi yapiyor 5taksıt yapmiş basarı diye de acıklama yapiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR