Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi belli oldu!

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından Portekizli hocanın yerine getirilen Serdar Topraktepe'nin ekibinde yer alacak isimler belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2024 14:21 GÜNCELLEME 14.04.2024 16:23 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi belli oldu!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi belli oldu!

Beşiktaş, büyük umutlarla gelen teknik direktör Fernando Santos ile üst üste alınan kötü sonuçların ardından yollarını ayırdı.

Siyah beyazlılar sezonun sonuna kadar takımın başında daha önce de kısa süre takımın başında yer alan ve oynattığı futbol ile beğeni toplayan Serdar Topraktepe'nin çıkacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre de Serdar Topraktepe'nin ekibinde yer alacak isimler belli oldu.

Yapılan açıklamada; kaleci antrenörünün Hakan Çalışkan, atletik performans antrenörlerinin ise Miguel Peiro Montanana ile Barış Gürol olacağını açıkladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Hüseyin 2 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu yıl en çok hoca değiştirdiği sezonu yaşıyor sanırım.
    Cevapla
  • Hakiki 1903 2 hafta önce Şikayet Et
    Sergen yalcin gelmeli Maalesef tam yonetim degisimi ustune geldi ve yonetim de santosu getirdi Sezon sonu gelirse bence tam zamanlama olur
    Cevapla
  • Çakır 2 hafta önce Şikayet Et
    Hocayı deyil futbolcular kovulmalı. Ruhsuz futbolcular
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Serdar gel, Serdar git! Bu ne ya!
    Cevapla
  • malatya balabanlı 2 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaş ın ne yaptığı belli değil , bariz yönetim hataları devam ediyor . İyi kaliteli bir hoca getirilip sabredilmeli yoksa morinyo gelse başarılı olamaz .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR