Beşiktaş, Fernando Santos'la vedalaştı

Beşiktaş, Samsunspor maçında alınan 1-1'lik sonuç sonrası yollarını ayırdığı Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2024 17:28 GÜNCELLEME 15.04.2024 17:28 Beşiktaş
Beşiktaş, Fernando Santos'la vedalaştı
Beşiktaş, Fernando Santos'la vedalaştı

Beşiktaş, Samsunspor maçında alınan 1-1'lik beraberlik sonrası yollarını ayırdığı Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, bugün Tüpraş Stadyumu’ndaki makamında Fernando Santos ile yardımcılarını ağırladı.

Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi M. Kaan Şakul ile Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıç’ın da yer aldığı buluşmada Hasan Arat, kulübe hizmetleri nedeniyle teşekkür ettiği Santos’la yardımcılarına bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Veda ziyaretinde Fernando Santos da şu sözlere yer verdi:

“Beşiktaş’ı çok sevdik. Beşiktaş’ı izlemeye ve desteklemeye devam edeceğiz. Kulüpteki ve tesisteki tüm personel güler yüzlü ve cana yakındı. Bunu hiç unutmayacağız. Burada olmak hepimiz için çok güzeldi. Herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Veli 2 hafta önce Şikayet Et
    Aldı emekli kramiyeyi bakar yarıda kalan tatiline.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR