Serdar Tatlı kimdir ve aslen nerelidir? MHK Başkanlığı'ndan istifa eden Serdar Tatlı'nın ardından...

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı görevinden istifa etti. Serdar Tatlı'nın ardından kim MHK Başkanı olacak? İstifasının ardından gündeme gelen Serdar Tatlı kimdir? Serdar Tatlı nerelidir? Serdar Tatlı İbrahim Tatlısesi'in neyi? Serdar Tatlı babası kim? İşte tüm merak edilen detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2021 17:11 GÜNCELLEME 13.11.2021 11:37 BİYOGRAFİ
Serdar Tatlı kimdir ve aslen nerelidir? MHK Başkanlığı'ndan istifa eden Serdar Tatlı'nın ardından...
Serdar Tatlı kimdir ve aslen nerelidir? MHK Başkanlığı'ndan istifa eden Serdar Tatlı'nın ardından...

Serdar Tatlı 24 Ocak 1966'da Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Futbol hakemi bir babanın oğludur. İbrahim Tatlıses'in amcasının oğludur.

Çocukluk dönemini Şanlıurfa'da geçirdi. İlk, orta ve lise öğrenimine Şanlıurfa'da devam etti. Üniversite eğitimine ilişkin bir bilgi bulunmamaktadır. 

1988'de futbol hakemliği yapmaya başladı.1992'de an klasman hakemliği yapmaya başladı. 1996'da ise Türkiye 1. ligi futbol maçlarında hakem olarak bulundu. Türkiye Süper Lig'inde 9 sezon boyunca görev aldı. 

Ağustos 2020'de Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olarak göreve başladı. 

SERDAR TATLI'NIN ÖZEL HAYATI

Serdar Tatlı evlidir. Bu evliliğinden iki çocuk sahibi oldu. 

SERDAR TATLI İSTİFA ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı istifa etti. Tatlı, istifa dilekçesini,  21 Ekim günü TFF yönetimine teslim etti. 

Tatlı, MHK Başkanlığı'nı görevini 14 ay devam ettirdi. 

SERDAR TATLI'NIN ARDINDAN KİM BAŞKAN OLACAK?

Serdar Tatlı'nın MHK Başnalığı'ndan istifasının ardından başkanlık pozisyonu için bazı isimler konuşulmaya başlandı. İddiaya göre, söz konusu isimler; Ufuk Özerten, Mustafa Çulcu, Sabri Çelik ve Barış Şimşek'ti.

Ferhat Gündoğdu kimdir? Yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu nereli ve asıl mesleği nedir?  Ferhat Gündoğdu kimdir? Yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu nereli ve asıl mesleği nedir?

Bugün MHK Başkanlığı görevine Ferhat Gündoğdu getirildi. 

YORUMLAR 1
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    istifa edeceksin dedi ve etti futbolumuz bu nedenlerle rezil durumda ve hayatında futbol topuna ayak değmemişlerin yönettiği bir futbolumuz var
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR