MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti!

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı ve kurul üyeleri görevlerinden istifa etti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2021 13:43 GÜNCELLEME 21.10.2021 15:14 SÜPER LİG
MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti!
MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti!

Türk futbolunda yaşanan hakem hataları sonrası eleştiri oklarının hedefindeki isim Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı görevinden istifa etti.

Serdar Tatlı kimdir ve aslen nerelidir? MHK Başkanlığı'ndan istifa eden Serdar Tatlı'nın babası...Serdar Tatlı kimdir ve aslen nerelidir? MHK Başkanlığı'ndan istifa eden Serdar Tatlı'nın babası...

Türkiye Futbol Federasyonu istifayı kabul edip etmediğiyle ilgili bir açıklama yapmadı ancak Serdar Tatlı istifasını verdi.

HAKEMLERE SMS GÖNDERİLDİ

Eski hakem Deniz Çoban, Serdar Tatlı'nın hakemlere SMS göndererek istifa ettiğini duyurdu.

Tatlı'nın mesajında, "Merkez Hakem Kurulu olarak bugün itibariyle TFF Yönetim Kuruluna istifamızı kurul olarak sunmuş bulunmaktayız. Hepinize bundan sonraki hayatınızda sağlık ve başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı. 

Üyelerden Metin Tokat'ın önceki gün istifa ettiği MHK yönetimi, Serdar Tatlı'nın yanı sıra Erol Ersoy, Kadir Tozlu, Mahmut Çetiner, Mustafa Kamil Abitoğlu, Hikmet Öksüzoğlu, Ahmet Erdoğan, Nedim Göklü ve Ferhat Gündoğdu'dan oluşuyordu.

YORUMLAR 158 TÜMÜ
  • ismimden sanane 2 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe daha iyi oynar böylece
    Cevapla
  • Hüseyin35 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Merkez Hakem Kuruluna başkan dayanmıyor bir de Merkez Bankasına. Merkez bankası başkanına talimat veren bir kişi var. O'nun sözünü dinlerse koltuğu kurtarır da, Merkez Hakem Kurulu başkanı kimi dinleyecek? Ama ner halükarda Ali Şansalan denen adam bu ligde hakemlik yapıyorsa, Serdar Tatlı gitmeyi çoktan hak etmiş demektir.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    MHK istifa etti FB maç kazanmaya başlar...! FB: 2 Anvert: 2 Şimdi kim istifa etsin.
    Cevapla
  • YUNUS 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemleri FB-GS-BJK Ortak bir komisyon kursun. Onlar atasın. hakemlerden en az darbe yiyen onlar. en çok ağlayan yine onlar. Alemi cihanı getir onları tatmin edemezsiniz. Hakemler zurnanın son deliği. 1-) Sen adam gibi yöneticilik yaptın mı ? Yok 2-) Klübü doğru yönettin mi? yok. 3-) Başarılı Transfer mi yaptınız? Yok. 4-) Teknik Drektör yada futbol drektörü olarak getirdiğiniz kulübün kasasından dünya para verdiğiniz adamlar başarılı oldu mu? Yok. 5-) Patates Transferlerle Klübü hortumladınız mı? Tabiki evet. 6-) Klupler borç batağında Teknik İflas halinde mi? evet. 7-) Vergi Kaçırıyormusunuz? evet 8-) Kaçırdıklarınız hariç vergi ödüyormusunuz ? Hayır
    Cevapla
  • Angaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu şu MHK yi Fenerbahçe’ye bağlayın da bizde kurtulak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR