Halil Necipoğlu kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Halil Necipoğlu'nun bilinmeyen hayatı

Halil Necipoğlu Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın jüri üyelerinden biri. Bilgi ve birikimi ile dikkatleri üzerine çeken Halil Necipoğlu'nun hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte, araştıranlar için Halil Necipoğlu'nun biyografisi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2023 16:40 GÜNCELLEME 25.03.2023 16:40 BİYOGRAFİ
Halil Necipoğlu kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Halil Necipoğlu'nun bilinmeyen hayatı
Halil Necipoğlu kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Halil Necipoğlu'nun bilinmeyen hayatı

Halil Necipoğlu 1968'de Erzurum'da dünyaya geldi. Aslen Erzurumlu'dur. Şimdilerde 55 yaşındadır. 

İmam bir babanın evladı olan Halil Necipoğlu dini konudaki eğitimine de küçük yaşlarda başladı. bir yandan eğitim hayatına diğer yandan da dini derslerine ve hafızlık yapmaya devam etti.

Osman Egin kimdir ve nerelidir? 7 yaşında hafız olan Osman Egin'in bilinmeyen hayatı...Osman Egin kimdir ve nerelidir? 7 yaşında hafız olan Osman Egin'in bilinmeyen hayatı...

Halil Necipoğlu

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Liseye henüz başlamadan önce, 14 yaşında hafızlık unvanını elde etti. İmam Hatip Lisesinden sonra ise 2 yıllık İlahiyat eğitimini başarı ile tamamladı. 

Halil Necipoğlu eğitim hayatının ardından Dolmabahçe Sarayı Camii'nde imam olarak görev yaptı. Bu süre zarfında Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde yer aldı. 

Halil Necipoğlu biyografisi

Bugüne dek birçok televizyon programında boy gösterdi. Sahur programlarında sunuculuk görevini üstlendi. Şimdilerde ise TRT1 ekranında yayınlanan Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması isimli programda jüri üyesi olarak yer almaktadır. 

 Hafız Amir Ateş'ten musiki dersleri de alan Halil Necipoğlu, 2011 yılında Dolmabahçe Sarayı Camisi'nde imamlık görevi yaptı. Çeşitli kanallarda sahur programları hazırlayıp sundu. Son olarak Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında jüri üyesi olarak görev yapmaktaydı.

Ayrıca, Camideki Adam ve Semavi Vuruşlar isminde albümleri bulunmaktadır. 

HALİL NECİPOĞLU EVLİ Mİ?

Halil Necipoğlu evlidir. Hala devam eden bu evliliğinden 2 çocuğu bulunmaktadır. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Karaoğlan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Necip kardeşimi güzel bir sesle ve ahlakla nasiplendirmiş. Cana yakın kişi selam sana.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok yapmacık, yapmadığı amelin tesiri olmaz, evvelâ kendin yasiyacan
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereden biliyorsun yapmadığını. Girme kimsenin gunahina...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR