Düzenli ev için dekorasyon önerileri

Evinizi ne kadar temizleyip,toparlasanız da düzeni sağlayamıyorsanız sizlere vereceğimiz 6 dekorasyon önerisine göz atabilirsiniz...

ABONE OL
GİRİŞ 17.11.2017 07:33 GÜNCELLEME 17.11.2017 12:40 Dekorasyon
Düzenli ev için dekorasyon önerileri
Düzenli ev için dekorasyon önerileri

Küçük banyonuz yada çatal-bıçaklarınızı sığdıramadığınız bir çekmeceniz varsa kullanışlı dekorasyon fikirleri ile hem düzenli bir görünüm hem de çok fonksiyonlu oda haline getirebilirsiniz.

İşte sizler için hazırladığınız 6 dekorasyon önerisi;

1-

Her evin temel ihtiyaçlarından biri olan ütü masanızı koyacak yer bulamıyorsanız 2 adet çengelli askı yardımıyla duvara asabilirsiniz.

2-

Çok beğenerek aldığınız tencerelerinizi dolaba sığdıramıyorsanız alışveriş merkezlerinde bulabileceğiniz tava - tencere düzenleyicilerden alarak kolay erişilebilir bir şekilde sıralayabilirsiniz.

3-

Eldiven, çorap,atkı ve benzeri ufak eşyalarınızı dolabınızın içine monte edeceğiniz sepet ile düzenli bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

4-

Küçük banyonuz varsa alacağınız raflar ile eskisinden daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

5-

Aradığınız çırpıcıyı yada kepçeyi pratik bir şekilde bulabileceğiniz dolap düzenleyici mutfağınızı yaptırırken tasarım olarak çizdirebilirsiniz.

6- 

Banyoda dağınık duran temizlik malzemelerini gergi çubuk sayesinde lavabonuzun altına düzenli bir şekilde sıralayabilirsiniz.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR