Taş görünümlü parke modası

Farklı renk çeşitleri ve parlak görünümleri ile mimarların dikkatini çeken çini desenleri parkelere işleniyor. İşte haberin ayrıntıları...

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2017 08:08 GÜNCELLEME 07.12.2017 09:19 Dekorasyon
Taş görünümlü parke modası
Taş görünümlü parke modası

Uzun zamandır değişmeyen parke modellerinde iç mimarların 2018 yılına özel hazırladıkları parkeler kataloglarda yerini aldı. Katalogda, alışılmış ahşap parkelerin dışına çıkarak,baskı taş görünümünde modellerden oluşan tasarımlar yer alıyor.

Peki taş parkelerin özelliklerinde neler yer alıyor?

-Dijital baskı ile uzun ömürlü kullanım

Özellikle büyük odalarda kullanılması önerilerilen taş pakelerin, gelişen dijital baskı sayesinde trend desenleri laminant pakeler üzerine kusursuz bir şekilde işleniyor. Örneğin şuan çok popüler olan çini desenleri  yada doğal taş görünümü laminat yüzeylerde 3 boyutlu baskı teknikleriyle yeniden hayat buluyor. 3 boyutlu ve dijital olmasıyla birlikte kullanımı uzun ömürlü ve zarif duruşuyla çok kullanışlı olacak.

-Tüm ev dekorasyonlarına uyum sağlayacak(Otantik, Nostaljik ve Bohem)

Canlı renk tonlarıyla evinizin havasını değiştirecek parke modelleri, yerleştirildikleri odaya göre şekil alıyor. Mavileri, yeşilleri ve toprak tonlarını sevenlerin çok beğeneceği laminant parkeler ışıl ışıl olmasıyla da mobilyalarınıza uyum sağlayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR