Koltuk takımı alırken dikkat edilmesi gerekenler

Mobilyaları kullanışlı, konforlu ve doğru seçmek, evde daha huzurlu vakit geçirmenizi ve uzun yıllar kullanabilmenizi sağlar. İşte koltuk takımı alırken dikkat etmeniz gereken unsurlar...

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2018 08:00 GÜNCELLEME 19.03.2018 10:02 Dekorasyon
Koltuk takımı alırken dikkat edilmesi gerekenler
Koltuk takımı alırken dikkat edilmesi gerekenler

Koltuk takımını iyi seçmek, evinize yapacağınız en büyük yatırımlardan biridir. Çünkü geçici olarak alınan koltuk takımları bile senelerce kullanılır. Size yıllarca eşlik eden koltuk takımınız evinizin en önemli parçalarından biridir. Bu nedenle iyi bir mobilya için göz önünde bulundurmanız gereken önemli noktalar var.

İşte koltuk takımı alırken dikkat edilmesi gerekenler:

- Koltuk takımının kısa sürede deforme olmayacak, kaliteli bir kumaştan yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz.

- Mobilyanın rengini, kir tutmasın diye koyu renk almaktan vazgeçin. Kısa bir süre sonra sıkılmamanız için kendi tarzınıza en uygun renkte ve modelde bir takım seçmelisiniz.

- Yastıkların içine konulan malzemenin, konforlu ve rahat olmasına özen göstermelisiniz.

- Koltuğunuzun iskeletine ve kullanılan malzemeye dikkat etmelisiniz. En kullanışlı koltuklar; çift çivilenmiş, iki taraftan yapıştırılmış ve köşe vidalarıyla donatılmış olanlardır.

- Koltuk takımınızı, rahatlığını yeterince test etmeden almamalısınız. Daha sonra bel ağrısı gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

- Koltukları seçmeden önce evinizin ölçüsünü aldığınızdan emin olmalısınız.

YORUMLAR 2
  • M&B TASARIM 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla güzel söylüyor sunuz lâkin dediğiniz gibi kaliteli ürün yapan kalmadı eskisi gibi almak yaptırmak ısteyen kişilerde görüntü hoş olsun güzel olsun yeter diyor rahatlık konfor kalite arayan çok nadir insan var halbuki tam da dediginiz gibi olması gereken bu ama.....
    Cevapla
  • cok dogru 6 yıl önce Şikayet Et
    Harika yorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR