En şık koltuk takımı önerileri

Koltuk takımınızı yenilemeyi düşünüyor fakat bir türlü karar veremiyor musunuz? Sizler için sezonun en şık ve ikonik koltuk takımlarını inceledik...

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2018 07:49 GÜNCELLEME 05.05.2018 09:58 Dekorasyon
En şık koltuk takımı önerileri
En şık koltuk takımı önerileri

Yaz sezonunun gelmesiyle yeni evlenecekler ve evini yenilemeye hazırlananlar, yeni mobilya araya başladılar. Yenilerken ya da alırken en çok zorlanılan konu ise koltuk takımı ve salon dekorasyonu oluyor. Sizler için sezonun en ikonik ve zamansız koltuk takımlarını inceledik.

İşte daha şık ve konforlu salonlar için koltuk takımı önerileri:

YEŞİL CHESTER KOLTUK TAKIMI

Zamansız şıklığı evinize yansıtmanın en güzel yolu olan chester koltukları, sezonun trend renklerinden biri olan zümrüt yeşiliyle kombinleyebilirsiniz. Keskin hatlara sahip ve dikkat çeken bu koltukları, daha açık renkte berjerler ve halı ile tamamlayabilirsiniz. Görüntüsüyle misafirleri kendine hayran bırakacak yeşil chester koltuklarla, evinize modern şıklığı yansıtabilirsiniz.

MOR L KOLTUK TAKIMI

Sezonun trend renklerinden bir diğeri olan mor ve tonları, salonlara da taşınıyor. Modern çizgilere sahip mor koltuk takımını, ahşap aksesuarlarla kullanabilirsiniz. Çiçekli yastıklar, açık renkte halı ve ve gri perdeler bu koltuk takımıyla harika uyum sağlayacaktır.

BEJ-MAVİ KLASİK KOLTUK TAKIMI

Bahar havasını evinize taşıyacak bu koltuk takımında bej ve mavi buluşuyor. Sade detaylara sahip bu takımı, çiçek desenli yastık ve berjerlerle tamamlayabilirsiniz. Ayrıca açık renk halı ve koyu aksesuarlarla, takımı daha modern bir görüntüye ulaştırabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR