Aplik aydınlatma nedir?

Aydınlatma çeşitleri sayesinde evinize farklı ve özgün bir hava katabilirsiniz. İşte sezonun dekorasyon trendi aplik aydınlatmalar...

ABONE OL
GİRİŞ 18.03.2018 07:43 GÜNCELLEME 18.03.2018 12:23 Dekorasyon
Aplik aydınlatma nedir?
Aplik aydınlatma nedir?

Aydınlatma, dekorasyonda dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biridir. Doğru aydınlatma seçimi, evinizde daha ferah ve modern bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Duvardan aydınlatma olarak da bilinen aplik, bu sezon ev dekorasyonlarında en sık tercih edilen aydınlatma türüdür. Özellikle duvar dekorasyonlarını ön plana çıkaran aplik aydınlatma, antre gibi alanlarda dekoratif bir şıklık elde etmek için kullanılır.

Dekorasyonunuzu dikkat çeken bir görünüme kavuşturmak için farklı aydınlatmaları bir arada kullanabilirsiniz. Örneğin avize, lambader ve aplik aydınlatmayı aynı odada kullanarak hoş ve ferah bir alana sahip olabilirsiniz. Modern bir avizeyle odanızın tüm aydınlatmasını sağlarken, aplik aydınlatmayı dikkat çekmesini istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Ayrıca karanlık odaları, kalabalık bir görüntü yaratmadan aplik aydınlatmalarla ışıklandırabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR