Dekorasyonun yeni gözdesi "Chester koltuklar"

Modern ve vintage görünümü birleştiren chester koltuklar sayesinde ev dekorasyonunuzda fark yaratabilirsiniz. İşte sezonun en gözde mobilyası chester koltuklar...

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2018 07:26 GÜNCELLEME 09.04.2018 08:58 Dekorasyon
Dekorasyonun yeni gözdesi "Chester koltuklar"
Dekorasyonun yeni gözdesi "Chester koltuklar"

Köklü bir geçmişe sahip olan chester koltuklar, bu sezon evlerde oldukça sık kullanılıyor. Chester koltuklar düz renkleri, modern görünümü ve yumuşak dokuları sayesinde tüm dekorasyon trendlerine uyum sağlıyor. Şıklık ve konforun bir arada bulunduğu nadir mobilyalardan biri olan chester koltukları; çalışma odalarında, salonlarda hatta yatak odanızda bile kullanabilirsiniz.

Chester koltuk modelleri bu sezon klasikleşmiş tarzı yerine, daha minimal bir görünüm ve yumuşak kumaşlardan oluşuyor. Mindersiz kullanılan chester koltuklar; zımba, kapitone dikiş ve kıvrımlı kol detaylarıyla ev dekorasyonuna farklı bir hava katıyor. Ayrıca bu sezon tekli formda olan chester koltuklar, deri ve düz tasarımının yerine ekoseli döşeme ile de kullanılıyor. Sizde dilerseniz desenli chester koltukları sade odalarınızda kullanarak evinize hoş bir hava katabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR