Yatak odası için aydınlatma fikirleri

Günün tüm yorgunluğunu attığınız yatak odalarında aydınlatmanın önemli bir rol oynadığını biliyor muydunuz? İşte yatak odası için aydınlatma fikirleri...

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2018 07:50 GÜNCELLEME 06.06.2018 11:30 Dekorasyon
Yatak odası için aydınlatma fikirleri
Yatak odası için aydınlatma fikirleri

Aydınlatması doğru mekanlar, kişide daha ferah ve rahatlamış bir his uyandırır. Özellikle yatak odaları, daha rahat uyumak ve güne enerjik başlamak için aydınlatmaya dikkat edilmesi gereken en önemli odadır. Her odanın kendine özgü aydınlatması ve aksesuarları bulunur. Yatak odalarında tek ışık değil de, birden fazla aydınlatma ya da abajur olmalıdır. Özellikle büyük ve geniş yatak odalarında, sarkıt avizeler ve komodin abajurları kullanılabilir.

Farklı tasarımlardan hoşlanıyorsanız, yatak üzerindeki aplik duvar aydınlatmalarını tercih edebilirsiniz. Birbirinden bağımsız ve simetrik abajurlar, yatak odanıza daha aydınlık ve modern bir hava katacaktır. Ayrıca bu tasarımlar, odanın daha geniş ve dekorasyonun daha şık görünmesine de yardımcı olur.

Bazı aydınlatmalar sadece ışık amaçlı değil, görsellik içinde büyük bir önem taşır. Eğer yatak odanızda görselliğe önem veriyorsanız, birbirinden şık abajur ve sarkıt aydınlatma kombinlerinden yararlanabilirsiniz. Bu tercihi belirlerken, yatak odanızda kullandığınız mobilyalar size yardımcı olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR