En şık masa süslemeleri

Masanıza, süslemeler ve ufak detaylarla etkili bir görünüm katmak ister misiniz? İşte şık ve estetik masa süslemeleri...

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2018 07:24 GÜNCELLEME 22.06.2018 08:08 Dekorasyon
En şık masa süslemeleri
En şık masa süslemeleri

Misafirleriniz için hazırladığınız sofraları, küçük detaylarla çok şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Masayı detaylandırarak keyifli bir yemek alanı oluşturabilir, sunumlarınızla misafirlerinizi daha çok etkileyebilirsiniz. Sizler için sofranızda kullanabileceğiniz şık masa süslerini araştırdık.

1. Bardağınızın içerisinde istediğiniz renkte ve boyutta mumlar yerleştirerek, masanıza koyabilirsiniz. Mumlar masanıza hem derinlik hem de şıklık katacaktır.

2. Sofraların olmazsa olmazı olan mendillerin sunumu için pratik katlama yöntemlerini kullanabilirsiniz. Mendiller, sofranızın hem özenli hem de modern görünmesini sağlar.

3. Farklı ve renkli yemek takımları kullanarak sofranıza eşsiz bir güzellik katabilirsiniz. Özellikle sezonun desenlerini seçerek, misafirlerinizi büyüleyebilirsiniz.

4. Masanızda dekorasyonunuza ve yemek setinize uyacak bir runner kullanarak, farklı bir görünüm katabilirsiniz. Özellikle bu sezonun popüler modeli olan dantelli runnerlar sayesinde, şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR