Düşük maliyetle dekorasyon yenileme yolları

Evini yenilemek isteyenlere müjde! Artık dekorasyonunuzu düşük maliyetle yepyeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. İşte düşük maliyetle dekorasyon yenileme yolları...

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2018 07:31 GÜNCELLEME 14.06.2018 08:22 Dekorasyon
Düşük maliyetle dekorasyon yenileme yolları
Düşük maliyetle dekorasyon yenileme yolları

Evinizi yenilemek istiyorsanız, yüklü bir bütçe ayırmanıza gerek yok. Kendi yaratıcılığınızı kullanarak, dekorasyonunuzu düşük maliyetle yenileyebilirsiniz. Biraz hayal gücü ve birkaç tüyo sayesinde, evinize bambaşka bir hava katabilirsiniz. Sizler için düşük maliyetle dekorasyon yenileme yollarını araştırdık.

1. Duvar kağıtları zengin desen ve renk çeşitleriyle, evinizi yenilemenin en kolay yoludur. Düşük fiyatla ve neredeyse her yerde bulunan duvar kağıtlarından, istediğiniz deseni seçerek duvarlara modern bir hava katabilirsiniz.

2. Eski mobilyaları atmak yerine, onlara yeni bir görünüm kazandırmayı deneyebilirsiniz. Görüntüsünü beğenmediğiniz mobilyalara sprey boya, zımpara ve ufak bir tamiratla yepyeni ve vintage bir görünüm kazandırabilirsiniz.

3. Bitkiler evin canlı ve renkli görünmesini sağlayan en önemli etkenlerdir. Düşük fiyatlara sahip olabileceğiniz renk renk bitkilerle, evinize yeni bir görünüm katabilirsiniz.

4. Sehpa, kitaplıklar ve berjerler kolaylıkla yer değiştirebildiği için, evinizin yeni gibi görünmesine yardımcı olabilir. Odada eşyaların yerlerini değiştirerek odanızı hiç para harcamadan yenileyebilirsiniz.

5. Kullanmadığınız ya da çöpe gidecek eşyalarınızı kendi ellerinizle yepyeni mobilyalara dönüştürebilirsiniz. Örneğin; meyve kasalarından raf ve sehpa gibi konforlu ve estetik mobilyalar yaratabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR