Dekorasyonda antrasit rengi nasıl kullanılır?

Son dönemlerin en popüler renklerinden biri olan antrasiti, dekorasyonunuzda kullanmak ister misiniz? İşte dekorasyonda antrasit rengini kullanmanın yolları...

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2018 07:16 GÜNCELLEME 27.06.2018 09:09 Dekorasyon
Dekorasyonda antrasit rengi nasıl kullanılır?
Dekorasyonda antrasit rengi nasıl kullanılır?

Antrasit, nötr bir renk olduğundan dekorasyonda enerjisiz olarak değerlendirilse de aslında ifadeyi ve tarzı yansıtma biçimidir. Grinin açık tonlarına oranla daha cesur ve siyaha oranla daha az dramatik olan bu renk, modern bir dekorasyon isteyenler tarafından tercih edilebilir. Sizler için antrasit rengini dekorasyonda nasıl kullanabileceğinizi araştırdık.

- Antrasit ile uyumlu renklerden ilki beyazdır. Antrasit biraz daha koyu bir renk olduğundan, iki farklı bakış açısının buluşması huzur verici bir dekorasyona imza atmanızı sağlayabilir. Bu kombini evinizde kullanmak için, duvarlarınızı beyaz renge boyayıp mobilyalarınızı antrasit renkte seçebilirsiniz.

- Minimal ve modern bir tarz elde etmek istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri birlikte kullanmanız gerekiyor. Antrasit ve grinin diğer tonları bu noktada size yardımcı olabilir. Odanızın bir alanında antrasit rengini yoğun bir şekilde kullanıp, mobilya ya da küçük aksesuarlarınızda açık gri tonlarını tercih edebilirsiniz.

- Antrasit rengini ön plana çıkaran, daha canlı ve pozitif renkler dekorasyonda harika bir uyum yakalamanızı sağlayabilir. Örneğin petrol mavisi ya da sarı gibi antrasit rengini patlatacak tonlar, evinizde daha özgün ve şık bir tarz yakalamanıza yardımcı olabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR