Dekorasyonda rattan mobilya trendi

Yaz aylarının gözdesi olan rattan mobilyalar, dekorasyonda nasıl kullanılır? İşte rattan mobilya trendine dair her şey...

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2018 07:03 GÜNCELLEME 03.07.2018 08:07 Dekorasyon
Dekorasyonda rattan mobilya trendi
Dekorasyonda rattan mobilya trendi

Bir zamanlar her yerde karşımıza çıkan rattan mobilyalar, modern ev dekorasyonlarıyla buluşuyor. Yaz aylarının bu vazgeçilmez mobilyaları Asya'nın tropikal bölgelerinde yetişen ağaçlardan yapılıyor. Özellikle 1970'li yıllarda her evde mutlaka bulunan bu mobilyalar, örgülü yapısıyla evlere rustik bir hava katıyor. Sizler için dekorasyonunuzda rattan mobilyaları nasıl kullanabileceğinizi araştırdık.

Rattan mobilyaların en konforlu yanı hem evin içinde hem de bahçede kullanılabilmesidir. Bahçe dekorasyonunuzda ayrı bir hava katmak için rattan salıncakları tercih edebilirsiniz. Sade ve beyaz bir salon dekorasyonunuz varsa rattan mobilyalar evinizle oldukça uyum sağlayacaktır. İster tekli isterseniz de takım rattan mobilyalarla, salonunuza tropikal ve özgün bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca minimal detaylarda da kullanabileceğiniz rattan mobilyaları; sandalye, kahve sehpası ve sandık gibi küçük eşyalarda da tercih edebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR