Kanepe nasıl seçilir?

Evinize yeni bir kanepe almak istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken önemli detaylar var. İşte kanepe seçerken dikkat etmeniz gerekenler...

ABONE OL
GİRİŞ 24.06.2018 07:00 GÜNCELLEME 24.06.2018 09:19 Dekorasyon
Kanepe nasıl seçilir?
Kanepe nasıl seçilir?

Kanepe gibi uzun süre kullanılacak mobilyalar, alınırken birçok özelliğe dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü kanepeyi uzun süre kullanmak için dış görünüşünden önce, iç malzemeleri ve işlevselliğine önem vermelisiniz. Sizler için kanepe alırken dikkat etmeniz gereken detayları araştırdık.

- Kanepe modellerine bakmadan önce evinizde kanepe için ayırdığınız alanın boyutlarını analiz etmelisiniz. 

- Güçlü bir iskelete sahip olan kanepeler, hem uzun süre kullanılabilir hem de daha işlevseldir. Eğer kanepenizi uzun yıllar kullanmak istiyorsanız, alırken mutlaka dayanıklılığını kontrol etmelisiniz. Ayrıca kanepede kullanılan ahşabın malzemesi de, dayanıklılık için oldukça önemlidir.

- Kanepenizi yaylı tercih edecekseniz, yayların kalitesini ve dolguların dayanıklılığını kesinlikle kontrol etmelisiniz. Ancak süngerli istiyorsanız, uzun ömürlü olması için 32DN sünger tercih etmelisiniz.

- Eğer evinize sık sık yatılı misafir geliyorsa, açınır kapanır kanepeleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede evinize gelen misafirleri konforlu ve rahat bir şekilde ağırlayabilirsiniz.

- Kanepeyi seçerken dikkat etmeniz gereken önemli özelliklerden biri, kişisel tarzınıza ve dekorasyonunuza uygun olması. Kanepenin rengi, kumaşı,modeli ve tasarımı gibi detayların evinize uygun olmasına dikkat etmelisiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR