Sezonun çarpıcı dekorasyon trendleri

Paris'te yapılan Maison&Objet Eylül ayında dünya markaları ve tasarımları görücüye çıktı. Mobilya, aksesuar,mutfak tekstil ürünleri ve hediyelik eşyalarının sergilendiği fuar her yıl olduğu kadar bu yılda çarpıcı ve görkemliydi. İşte o trend modeller...

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2018 12:00 GÜNCELLEME 27.09.2018 18:22 Dekorasyon
Sezonun çarpıcı dekorasyon trendleri
Sezonun çarpıcı dekorasyon trendleri

Maison & Objet fuarı ilginç dekorasyonlar ile bu sene yine damgayı vurdu. Her yıl birbirinden farklı dekorların boy gösterdiği tasarımlar bu sene de tutkunların ilgi odağı oldu.

İşte o çarpıcı trend modeller...

- Yaşanmışlıkların izlerini iç mekana taşıyan bu etnik tasarımı siz de evinize taşıyabilirsiniz.



- Peluş severlerin çok hoşuna gideceği bu tasarım bir aşk hikayesi sonucu ortaya çıktığı söyleniyor. Siz de bu peluş tasarımını evinize dekor olarak kullanabilirsiniz.

- Fuarda hayvan figürleri ,kulplar,şamdan,mum ve bunun gibi küçük eşyalardan oluşan bir koleksiyon sergilendi. Tasarımlar ahşap,pirinç,seramik,hasır gibi birbirinden ayrı materyallerden  kullanıldı. Sizde bu materyalleri evinizde bir dekorun parçası olarak kullanabilirsiniz.

- Sanata olan kuralsız çılgın bir abajur tasarımı dikkatleri çekiyor. Siz de bu ilginç tasarımı odanızın havasını değiştirmek için değerlendirebilirsiniz.

- Aksesuar,mobilya,tekstil ürünlerinin yanı sıra marka olarak tasarıma sunulan el formundaki objeler de bu sene fuarda yerini aldı. Obje sever olarak evinizi değişik objeler ile şımartabilirsiniz.

- Türkiye'den de esinti bu fuarda yerini aldı. Gaziantep'in geleneksel kuntu kumaşından esinlenerek gözler önüne sunulan bu tasarımı siz de evinize yer verebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR