Siyah renk mobilyalarla uygulanabilecek dekorasyon önerileri

Evinizde siyah rengin asilliğinden yararlanıp mobilya dekorasyonunuza farklı bir yön vermek istiyor ancak bunu nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız, sizler için hazırladığımız siyah mobilyalarınız için dekorasyon önerileri içeriğimize mutlaka göz atın. Sezonun trend renklerinden siyah ile ilgili tüm dekorasyon detayları, haberimiz içerisinde.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2020 06:20 GÜNCELLEME 01.04.2020 09:32 Dekorasyon
Siyah renk mobilyalarla uygulanabilecek dekorasyon önerileri
Siyah renk mobilyalarla uygulanabilecek dekorasyon önerileri

Her renk, sahip olduğu özelliklerle bulunduğu ortama farklı bir hava ve sinerji katar. Bu nedenle birçok insan, ev dekorasyonunu oluştururken renklerin sahip oldukları özelliklere önem verir. Ev dekorasyonunda öne çıkan trend renklerden biri, 2020 dekorasyon sezonu için siyahtır. Siyah renk koyu bir ton olması sebebiyle tercih edilmiyor gibi dursa da, özellikle salon dekorasyonu için düşünüldüğünde oldukça şık bir görüntünün oluşturulmasını sağlıyor. Peki siyah renk ile dekorasyon yapmak ne derece kolaydır? Sizler için siyah renkle oluşturulabilecek birbirinden şık dekorasyon önerilerini derledik. 

SİYAH MOBİLYALARINIZ İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ

Siyah renk ile mobilya dekorasyonunda aydınlık bir stil oluşturmak isterseniz, yanında beyaz gibi açık tonları tercih edebilirsiniz. Bu dekorasyon stilini duvarlarınızda da deneyebilirsiniz. Örneğin, beyaz bir duvarın üzerine, siyah rengi taşıyan dekoratif ürünlerin yerleştirilmesi gibi.

siyah mobilya kombinleri

Siyahın daha da ön plana çıkması için floresan renkleri tercih edebilirsiniz. Floresan renkler; turuncu ve sarı tonlarıdır. 

siyah mobilya modelleri

Siyah rengin hakim olduğu bir oda dekorasyonu için kumaşlarda kırmızı, abajur ve vb. objelerde altın rengi şık duracaktır. Bu iki rengin birleşimi, dengede aydınlık oluşturulmasını sağlayacaktır.

Siyah rengi kullanım alanı olarak televizyon üniteleri ve rafları tercih edebilirsiniz. Bu sayede dekoratif ürün ve aksesuarlarınız daha ön planda olacaktır. Ürün ve aksesuarlarınızın yumuşak ve canlı tonlardan oluşmasına dikkat edin.

Eğer ünitede dolap yüzeyini ya da kapaklarını siyah kullanıyorsanız; rafları cam olarak kullanabilirsiniz. Evinizde cam kullanmayı riskli görüyorsanız da beyaz ve krem tarzı yumuşak, açık tonları tercih edebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR