Eski dolaplarınızı yenilemenizi sağlayacak fikirler

Evlerinizde bulunan dolapların çoğu ya kullanışsız ya da eski halleriyle varlığını sürdürmekte. Oysa eski dolaplarınızı yenilemenin birçok pratik yolu var. Sizler için eski dolaplarınızı yenilemenin pratik ve kısa yollarını derledik. Eski dolaplarınıza özel dekorasyon fikirleri, tüm detaylarıyla haberimiz içerisinde.

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2020 06:19 GÜNCELLEME 19.03.2020 15:20 Dekorasyon
Eski dolaplarınızı yenilemenizi sağlayacak fikirler
Eski dolaplarınızı yenilemenizi sağlayacak fikirler

Evlerinizde mobilya olarak en çok dolaplarınızı kullanırsınız. Etrafta görünen fazla eşyaları ortadan kaldırmak, daha düzenli bir ev ortamı oluşturmaya hizmet eden bu parçalar, zamanla eskiyip yıpranabilmektedir. İşte bu noktada akla direkt, bu mobilyaları atıp yenisini almak gelir. Biz size bunu yapmak yerine, dolaplarınızı yepyeni bir hale getirmenizi öneriyoruz. Bu sayede ekonomik olarak da kazanç elde edersiniz, harcayacağınız para cebinizde kalmış olur. Peki bu yenileme işlemini nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Öyleyse şimdi eski dolaplarımızı yenilemenin püf noktalarına yakından bakalım:

ESKİ DOLAPLARINIZI YENİLEME YÖNTEMİ

Dolap dekorasyonları

Eski bir dolabı yenileyebilmeniz için pek çok dekorasyon önerisi karşımıza çıkar. Ancak hepsini uygulamaya gerek yoktur. Bir dolabı eski halinden daha da kullanışlı ve canlı bir hale getirmek için şu işlem çizgisini aynen uygulamanız yeterli:

- Öncelikle dolaplarınızı zımparalayın.

- Zımparalama işlemi bittikten sonra üzerine 1-2 kat boya çekin.

- Boyanızın kurumasını bekleyin.

- Kuruyan boya üzerine cila işlemi uygulayın.

İşte oldu. Artık yepyeni bir mobilyanız var. Dolabınızı süsleme sırasında, bulunduğu ortamı baz alın ve odanın dekorasyonuna uygun olan dekoratif objeleri tercih edin. Nitekim bu işlemler sırasında da eski ve kullanılmamış objeler tercih edilebilir, dolaplar için uygulanan işlemler aynen uygulanabilir.

Dolap restore etmek

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR