2020 berjer modelleri

Tekli berjerler, pencere önünde vakit geçirmek isteyenler için en ideal oturma grubu parçasıdır. Peki tekli berjerler ile nasıl dekorasyonlar yapılabilir? 2020 ilkbahar sezonunun tekli berjer modelleri nasıl? İşte berjer modelleriyle ilgili tüm bilinmesi gerekenler.

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2020 13:32 GÜNCELLEME 05.03.2020 08:19 Dekorasyon
2020 berjer modelleri
2020 berjer modelleri

Berjer koltuklar, yeni sezon trendleri içerisinde en çok tercih edilen oturma grubu parçaları arasında yer alıyor. Pencere, kalorifer ve duvar önleri gibi daha pek çok alana rahatlıkla dekore edilebilen berjerler için belirli dekorasyon önerileri bulunuyor. İsterseniz duvarlarınızın önüne bir minik masa ve tablo ile isterseniz pencere önlerine küçük bir etejer ile şık bir ikili oluşturabilirsiniz. Peki berjerler ile nasıl bir dekorasyon stili oluşturulabilir? Kaba mobilyalar gün ışığını engeller ancak tekli berjerler ile gün ışığından olabildiğince fazla faydalanabilmeniz mümkündür. Bu nedenle işe ilk olarak pencere önlerinin oluşturduğu boşlukları, yemek masaları gibi kaba mobilyalarıyla kapatma modasından vazgeçerek başlayabilirsiniz. Tekli berjer dekorasyonuna yönelik detaylar ve 2020 sezonunun tekli berjer modelleri, detaylarıyla haberimizde.

TEKLİ BERJERLER İLE YAPABİLECEĞİNİZ EV DEKORASYONU ÖNERİLERİ

Tekli berjerler, diğer koltuk modellerine kıyasla daha kullanışlıdır. Çünkü bu modeller, salon, yatak odası, oturma odası gibi pek çok alana rahatlıkla hitap edebilme özelliğine sahiptir. Sizin önem vermeniz gereken tek şey, koltuk kumaşının oda mobilya dekorasyonuna uygun olmasıdır.

ev dekorasyon modelleri

Eğer pencere önüne dekore ediyorsanız, perde renk ve desenlerine uygun yastık ve koltuk kumaşı tercih etmeniz çok daha uygun olacaktır. Masalarınızın üzerine koyacağınız dekoratif parçalar ise odanın bütününe uygun olmalı. Ayrı bir alan oluşturmak isterken dekorasyondan tümüyle kopmanız hoş bir görüntü oluşturmayacaktır.

ev dekorasyonu fikirleri 2020

Yatak odaları için, tıpkı görselde olduğu gibi berjer altına minik kilim modelleri ya da halılar tercih edebilirsiniz. Yanına küçük bir dolap ve dergi, gazete ve kitaplarınızı yanınızda bulundurmanızı sağlayacak ve kalabalıktan uzaklaştıracak minik gazetelik ve dergilikler de uyumlu bir bütün oluşturacaktır.

 ucuz tekli berjer fiyatları

Eğer evde evcil dostlarınız varsa, önerdiğimiz kilim ve halılar onlar için bir uyku alanı olabilir. Sizler de onları yanınıza alıp keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Son dönemde vintage ve bohem tarzı dekorasyonların da oldukça ilgi çektiğini söylemek gerekir. 

tekli berjer dekorasyon önerileri

2020 BERJER KOLTUK MODELLERİ

berjer koltuk ikea

IKEA

berjer modelleri 2020

IKEA

KELEBEK

tekli berjer dekorasyon

KELEBEK

yuvarlak tekli koltuk

BELLONA

berjer modelleri bellona

BELLONA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR