Pratik ev dekorasyonu fikirleri

Evleriniz için farklı dekorasyon trendlerine yönelirken, kimi zaman uğraş isteyen, zamandan kaybettiren ev dekorasyonu fikirlerinden uzak durmak isteyebilirsiniz. Peki evlerinizde uygulayabileceğiniz pratik ev dekorasyonu fikirleri nelerdir? Bu fikirleri kaç adımda tamamlayabilirsiniz? Sizler için her dönemde uygulayabileceğiniz ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak pratik ev dekorasyonu fikirlerini derledik.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2020 04:11 GÜNCELLEME 02.05.2020 04:20 Dekorasyon
Pratik ev dekorasyonu fikirleri
Pratik ev dekorasyonu fikirleri

Evlerinizi temiz ve düzenli tutmak, gündelik yaşam içerisinde bir dengenin oluşmasını da sağlar. Bunu uygulayacağınız pratik ev dekorasyonlarıyla da sağlayabilirsiniz. Peki bir evi tam manasıyla bir düzene sokmak için ne tarz dekorasyonlar uygulanabilir? Bu sorunun yanıtını, içeriğimiz içerisinde 4 başlık altında topladık. Eğer bu fikirleri uygularsanız, evinizde istediğiniz düzeni rahatlıkla oluşturabilmeniz mümkün olacaktır. Gereksiz eşyalardan kurtulmak ve ihtiyacınız olanları göz önünde bulundurmak temeline dayanan bu dekorasyon fikirleri, düzenli bir ev isteyenler için en uygun önerilerden. Öyleyse şimdi; kısa zamanda düzenli bir ev dekorasyonu oluşturmanızı sağlayacak pratik ev dekorasyonu fikirlerine yakından bakalım:

düzenli bir ev oluşturmanın yolları

PRATİK EV DEKORASYONU FİKİRLERİ

1 - KULLAN AT ÜRÜNLERİ

pratik ev dekorasyonu fikirleri

Gerekli ürünler dışında, evinizin dekorasyonunda kullan at tarzı ürünleri deneyin. Dolaplarınızı ardiyelerle doldurmaktan vazgeçin. İhtiyacınız olan ürünler daima gözünüzün önünde olsun. Bu dekorasyonu uygulamak, zaman bakımından oldukça kısadır.

ev dekorasyonu fikirleri 2019

2 - SADELİK

düzenli ev için öneriler

Sade ve düzenli bir stil tercih edin. Sadelik, sizleri göz yorulmasından uzaklaştırır. Böylece daha ferah ve geniş bir odaya kavuşmuş olursunuz.

3 - DÖNEMLİK ÜRÜNLER

günlük ev düzeni tablosu

Sadece belirli dönemlerde kullanılan belli başlı ürünler için olduğundan fazla alışveriş yapmayın. Kullandıklarınızı da ihtiyacınız bittiği anda ortadan kaldırın.

4 - DÜZENLİ RAF VE ASKILAR

düzenli bir ev hanımı nasıl olunur

Eşyalarınızı, giysilerinizi düzenli ve tek parça halinde asıp dizin. Elinizi koyduğunuz gibi bulabilmiş olun. Ve son olarak; alacağınız yeni dekorasyon parçaları, mobilyalar ve aksesuarlar sezonun trendlerinden oluşsun.

düzenli evler instagram

ÇİÇEK DEKORASYONU YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

çiçek dekorasyonu

Çiçek dekorasyonu yaparken bilmeniz gereken en önemli şey; seçeceğiniz çiçeğin mevsime uygun olup olmadığıdır. Bununla birlikte, çiçek yapraklarının renginin oda dekorasyon stiline ve rengine, anlamının ve özelliklerinin de oda içerisinde kullanılan renklerin anlamına yakın/uyumlu olmasına özen gösterin.

Duvarlarınızı hareketlendirin. Birbirinden canlı tablo ve dekoratif ürünleri, tek bir alanda toplayıp hareketliliği tek bir alanda toplayın. Dağıtarak göz yorulmasına izin vermiş olursunuz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR