Gece yendiğinde kilo verdiren besinler

Gece yatmadan önce yiyeceğiniz birkaç besin sayesinde kilo verebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte gece yendiğinde kilo vermenize yardımcı olacak besinler...

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2018 07:07 GÜNCELLEME 19.05.2018 09:04 Diyet
Gece yendiğinde kilo verdiren besinler
Gece yendiğinde kilo verdiren besinler

Beslenme ve diyet uzmanları genelde gece yenen yemeklerin kilo aldırdığını söyler. Ancak bazı besinleri gece tüketmek, faydalarından daha fazla yararlanmanıza ve daha kolay bir şekilde zayıflamanıza yardımcı olacaktır.

İşte gece tüketildiğinde zayıflatan besinler:

KUŞKONMAZ

Kuşkonmaz, içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde kilo verdirir. Kalorisi düşük olan kuşkonmaz, iştahınızı keserek daha fazla yemenizi engeller.

DOMATES

Domates, güçlü bir antioksidan kaynağıdır ve vücudunuzdaki ödemin atılmasına yardımcı olur. Ayrıca kalorisi düşük olmasına rağmen oldukça doyurucu bir besindir.

KARPUZ

Lif bakımından zengin bir besin olan karpuz, vücuttaki fazla suyun atılmasını sağlar. Açlık hissini bastırır ve uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur.

ZEYTİNYAĞI

Sızma zeytinyağı içeriğindeki oleik asit sayesinde, özellikle karın bölgesinde bulunan ve parçalanması zor olan yağların vücuttan atılmasına yardımcı olur. Gece yatmadan önce bir kaşık zeytinyağı içerek karın bölgesindeki yağlardan kurtulabilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • Bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekmekten sonra süt gelir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR