Masa başında kilo verme yolları

Ofis çalışanlarının en büyük problemi şüphesiz ki masa başında biriken kilolar. İşte ofiste fazla kilolardan kurtulmanın yolu...

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2018 07:00 GÜNCELLEME 21.05.2018 08:13 Diyet
Masa başında kilo verme yolları
Masa başında kilo verme yolları

Masa başında çalışanlar, hareketsiz yaşam nedeniyle bir sürü sonra kilo almaya başlar. Ancak spor yapmak için zamanı olmayanlar da bu problemden kurtulabilir. Ofiste sadece 5 dakikada uygulayacağınız yoga sayesinde vücudunuzda yağ birikmesini engelleyebilir ve hatta kilo verebilirsiniz.

İşte ofiste uygulayacağınız 5 dakikalık yoga:

BİRİNCİ ADIM

Masada yoga yapmanın ilk aşamasında gözlerinizi kapatın ve 3 kez derin nefes alın. Her nefesi en az 3 saniyede aldığınızdan emin olun.

İKİNCİ ADIM

Gözleriniz hala kapalıyken başınızı sola doğru çekin ve omzunuzun hafifçe gerilmesine izin verin. Aynı anda derin nefesler alın ve aynı hareketi sağ tarafınız için de uygulayın.

ÜÇÜNCÜ ADIM

Parmaklarınızı başınızın altına koyun ve kafamızı biraz geriye doğru ittirerek göğüs kemiğinizi tavana doğru kaldırın.

DÖRDÜNCÜ ADIM

Sağ elinizi sol bacağınızın dışına yerleştirin ve sol kolunuzu kaldırın. Başınızı koltuk altınıza doğru çevirin ve sağa yaslanın. Aynı hareketi diğer tarafa da uygulayın.

BEŞİNCİ ADIM

Esnemek beynin sıfırlanmasına yardımcı olur ve beyni uyarır. Esnedikten sonra, parmaklarınızı birleştirin ve gökyüzüne doğru uzatın.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR