Ünlülerin fitness sırları

Sürekli göz önünde olan ünlülerin fit kalma sırlarını merak ediyorsanız, bu haber tam size göre! İşte ünlü isimlerin fitness sırları...

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2018 08:00 GÜNCELLEME 16.07.2018 08:10 Diyet
Ünlülerin fitness sırları
Ünlülerin fitness sırları

Güzelliklerinin yanı sıra fit vücutlarıyla da dikkatleri üzerine toplayan ünlü isimler, yaptıkları sporlar sayesinde kilo almıyor. Sizler için ünlülerin formda kalma sırlarını araştırdık.

GİGİ HADİD

Ünlü model Gigig Hadid, çocukluğundan beri atletik ve fit vücudunu yaptığı spora borçlu. Boks yapan Hadid, spor salonu kızı olmadığını ve formunu boksla koruduğunu söylüyor.

MİRANDA KERR

Haftada iki kez yoga ve pilates yapan Miranda Kerr, formunu bu sayede koruyor. Ayrıca her gün yürüyüş yapıyor ve sık sık detoks suyu tüketiyor.

ADRİANA LİMA

Tam bir boks tutkunu olan Adriana Lima, son zamanlarda koşuya da önem veriyor. Her daim bedenini aktif tutan Lima, fit bedeninin sırrının bu olduğuna inanıyor.

JENIFFER LOPEZ

Antrenör eşliğinde spor yapmayı seven Jeniffer Lopez dans, koşu ve ağırlık kaldırmadan oluşan karışık kardiyolar yapıyor. 

TAYLOR SWIFT

Dünyaca ünlü pop yıldızı Taylor Swift'in favori sporu yoğun dans kardiyoları. Klipleri ve konserlerin de de yoğun bir şekilde dans eden Swift, esnek ve fit vücudunu buna borçlu olduğunu söylüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR