Soğuk lipoliz uygulaması nasıl yapılır?

Birbirinden farklı diyet listeleri ve egzersiz hareketleriyle günlerce uğraşıp ancak bir türlü zayıflayamıyorsanız bu haberimiz tam size göre. Son zamanların en popüler zayıflama yöntemlerinden biri olan soğuk lipoliz nasıl uygulanır ve kalıcı mıdır sizler için araştırdık.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2018 11:00 GÜNCELLEME 11.11.2018 13:42 Diyet
Soğuk lipoliz uygulaması nasıl yapılır?
Soğuk lipoliz uygulaması nasıl yapılır?

"Yasemin.com" ekibi olarak sizler için son dönemde oldukça popüler olan ve Google'da en çok aranan soğuk lipoliz ile zayıflama nedir, vücuda zararı var mıdır ve kalıcı mıdır araştırdık Dr. Nihat Dik Lipliz yöntemi ile bölgesel zayıflama hakkında merak edilen soruları yanıtladı. İşte detaylar...

Soğuk lipoliz, hiçbir cerrahi işlem uygulanmadan yağ hücrelerini dondurarak veya daraltarak vücuttan atılması için yapılan bir zayıflama yöntemidir.

İlk seansta 2 ila 4 cm. incelme sağlayan bu uygulama her bölgeye uygulanabilmektedir. Karın,gıdı,kalça,bel,bacak,sırt ve kollardaki fazla yağları gidermek için uygulanan bu yöntem, Lenf drenaj denilen tedavi ile dondurulan yağların vücuttan atılımı ile gerçekleşiyor. 

PEKİ, BU UYGULAMANIN VÜCUDA BİR ZARARI OLUR MU?

Tedavi uygulandıktan 2 hafta sonra etkileri vücutta görülmeye başlayan bu uygulamanın herhangi bir cerrahi işlem uygulanmadığından vücuda bir zararı bulunmamaktadır. Minimal derece ağrı hissedilen uygulamanın en belirgin sonuçları ise 2 ay içerisinde ortaya çıkıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR