Ofiste tüketebileceğiniz en pratik atıştırmalıklar

Oturarak çalışıyorsanız kilo almaya müsait birisiniz demektir. Gereksiz kilo alınımından kaçınmak için de sağlıklı beslenmeyi denemelisiniz. Peki ofiste kilo aldırmayan sağlıklı atışmalık oalrak neler yenilebilir? İşte merak edilen sorunun cevabı...

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2019 08:19 GÜNCELLEME 15.02.2019 15:31 Diyet
Ofiste tüketebileceğiniz en pratik atıştırmalıklar
Ofiste tüketebileceğiniz en pratik atıştırmalıklar

Masa başında çalışanların en büyük problemi hareketsizliktir. Gün boyu hareket etmeden oturmanın neden olacağı en büyük sorun ise gereksiz kilo alımlarıdır.

Dolayısıyla aldığınız kiloları vermenin en sağlıklı yolu düzenli ve dengeli beslenmeden geçer. İşinize yarayacağını düşündüğümüz 6 sağlıklı atıştırmalık...

BAHARATLI SALATALIK

Ofiste yanınıza getireceğiniz 1 adet salatalığı soyarak 2 parçaya ayırın. Daha sonra bol acı pul biber, biraz tuz ve limon suyu ile mükemmel bir aperatif oluşturabilirsiniz.

BAHARATLI NOHUT

Bir yandan çalışıp bir yandan atıştırabileceğiniz baharatlı nohutların tadı zararlı cipslerinkini ikiye katlar. Hem sağlıklı hem de iştah kapatan baharatlı nohutları çerez niyetine tüketebilirsiniz.

KURUYEMİŞ

Masanızda bulunduracağınız badem, kayısı, kuru üzüm, ceviz ve leblebi gibi yiyecekleri acıkmaya başladığınız anda tüketip iştah kesebilirsiniz.

HAŞLANMIŞ YUMURTA

Sabahleyin evden çıkmadan önce hazırlayabileceğiniz haşlanmış yumurtaları tüketerek uzun süre tok hissedebilirsiniz. Üzerine biraz da pul biber serperseniz tadından yenmez...

YOĞURT

Gün içerisinde tüketeceğiniz bir kase yoğurt, karnınızın tok olmasına yardımcı olurken yağ yakımını da kolaylaştıracaktır.

DOYURUCU VE SAĞLIKLI TOST

Pratik bir şekilde tost yapmak istiyorsanız makine şart değil! İki dilim kepekli ekmeğin arasına biraz domates, beyaz peynir ve kekik ilave ederek karnınızı doyurabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR