Greyfurt ile nasıl zayıflanır? Yemekten sonra tüketirseniz...

Kışın en lezzetli ve faydalı meyvelerinden olan greyfurt ile zayıflamaya ne dersiniz? Greyfurtun yağları yakması için...

ABONE OL
GİRİŞ 23.12.2018 08:06 GÜNCELLEME 15.02.2019 15:33 Diyet
Greyfurt ile nasıl zayıflanır? Yemekten sonra tüketirseniz...
Greyfurt ile nasıl zayıflanır? Yemekten sonra tüketirseniz...

Hafif acı ve ekşimsi tadı ile kış meyvelerinden biri olan greyfurt C vitamini, E vitamini, A vitamini ve K vitamini bakımından şifa deposudur. Vücudu dinç tutmasının yanı sıra kilo verdirme özelliği de olan greyfurt, doğru şekilde tüketildiği zaman zayıflamanın da en büyük yardımcılarından...

Eğer greyfurt ile zayıflamaya karar verdiyseniz yapmanız gerekenler çok basit! Her ana öğüne başlamadan önce yarım greyfurtu 3 defa tüketin. Böylelikle yağ yakımını son derece kolaylaştıracaksınız. Çünkü greyfurt meyvesi, metabolizmayı hızlandırarak ekstra tokluk hissi oluşturur.

Yapabileceğiniz bir diğer şey ise, taze sıkılmış bir bardak greyfurt suyundan ibaret. Bu karışımı hazırlarken greyfurtun içini oyup, bir çay kaşığı bal ile blendırda karıştırın. Ana öğünlere başlamadan ortalama 20 dakika önce tüketin. Yiyeceğiniz besinlerin kalorilerini çatır çatır yakacak.

NOT: Greyfurt bazı ilaçların etkisini yok edeceği için mutlaka doktora danışarak hareket edilmelidir. Mide sorunu yaşayanların ağrılarını tetikleyebilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR