4 günde 5 cm incelten doğal kür tarifi

İncecik bir bele sahip olmak istiyorsanız 4 gün boyunca sabırla tüketeceğiniz bu kür ile 5 cm incelebilirsiniz. Peki 4 günde 5 cm incelmek için ne yapmalısınız?

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2018 15:44 GÜNCELLEME 25.12.2018 15:46 Diyet
4 günde 5 cm incelten doğal kür tarifi
4 günde 5 cm incelten doğal kür tarifi

Göbek bölgesine dokunulduğu zaman ele gelen fazlalık yağların ortaya çıkmasında birkaç faktör etkili olsa da bunlardan kurtulmak elbette mümkündür. Yağlanma konusunda birinci derecede etkisi olan beslenmenin yanı sıra dikkat edilmesi gereken farklı şeyler de var. Beslenme ile birlikte bitkisel kürler ve detokslar uygulayarak da yağ eritebilirsiniz. İşte 4 günde 5 cm daraltan kür...

MALZEMELER

Bir tutam taze nane yaprağı
Taze zencefil
1 adet salatalık
1 adet limon
8 bardak su

YAPILIŞI

İlk olarak limonu güzelce yıkadıktan sonra soymadan ortadan ikiye ayırın. Yarı yarıya bölünen limonu ince ince kestikten sonra su ile 8 bardak suyu doldurduğunuz kaba koyun. Salatalığın hafif kabuğu olacak şekilde soyarak ince şerit yapın ve suya ilave edin.

Nane yapraklarını bölmeden suya olduğu gibi atın. Zencefili soyup diğer malzemelerin arasına katın ve karıştırın. Ağzını kapatarak bir gün buzdolabında bekletin. Ertesi gün süzüp suyunu için.Hazırladığınız bu karışımı 4 gün boyunca, ara öğünlerde bir bardak için.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR