ABD'den ilk uyarı Almanya'ya: Derhal durdurun

ABD'den Almanya'ya geçen hafta atanan büyükelçisi Richard Grenell, İran'da iş yapan Alman şirketlerinin derhal işlerini durdurması gerektiğini duyurdu

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2018 05:02 GÜNCELLEME 09.05.2018 05:14 DÜNYA
ABD'den ilk uyarı Almanya'ya: Derhal durdurun
ABD'den ilk uyarı Almanya'ya: Derhal durdurun

ABD'nin Almanya'ya geçen hafta atanan büyükelçisi Richard Grenell attığı tweet ile İran ile çalışan alman şirketlere seslendi.

ABD yaptırımlarının İrandaki kritik bazı sektörleri hedef alacağını açıklayan elçi Grenell, İran'da iş yapan Alman şirketlerinin derhal işlerini durdurması gerektiğini yazdı.

 

 

YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • temel 5 yıl önce Şikayet Et
    emrin olur HAÇLI TERÖRİS abd
    Cevapla
  • 2019 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ve İran işini aynı anda eşgüdümlü olarak halletmeye çalışacaklar. Hatta İranı bir bahane ile Direk vuracaklar. Eset ölecek. Büyük Plan işliyor Allah fırsat vermesin ama biz de Gereksiz Sınır Kapılarını kapatalım, Ülke içinde elleri tetikte bekleyen tüm casusları yurtdışı edelim, Geri Yansıtma ve Anti Saplama Sistemini kuralım. Yarın herşey için çok geç olmadan.
    Cevapla
  • gerçekci 5 yıl önce Şikayet Et
    iran ı asla vurmayacaklar çünkü iran bölgede en az israil kadar problem üreten bir ülkedir.abd problem üreten ülkeleri sever.niçin daima kaos ortamı var olsun daima bölge olarak gelişemesin üretemesin.o sebeple vurulmaz.vurulacak ülke var ise malesef ülkemiz olacak çünkü ülkemiz küresel güç hedefinde o sebeple hazırlıklı olalım.tüm bunlar boş gündem.danışıklı
    Cevapla
  • işçi. 5 yıl önce Şikayet Et
    almanya kölemi değilmi,şimdi belli olacak.
    Cevapla
  • M.Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd İran'a ticareti kendisi yapmak istiyor. Diğer ülkeler satmasın, bir şey gerekirse ben satarım hesabında. Bütün ülkeler bunu fark etmeli.
    Cevapla
  • ülküm 5 yıl önce Şikayet Et
    abd, ab ye baskı kuracak,aralarında kavga başlıyor,çekirleri hazır edin millet seyir var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR