Ruhani'den Trump'a jet cevap!

İran cumhurbaşkanı Ruhani, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekilmesine ilişkin açıklama yaptı. Ruhani, 'ABD'nin asla sözünü tutmayan bir ülke olduğunu gördük.' dedi. Ruhani 'Trump'ın kararı bizim için tarihi bir tecrübe, İran anlaşmanın bütün maddelerine uymuştur' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2018 21:42 GÜNCELLEME 09.05.2018 08:39 DÜNYA
Ruhani'den Trump'a jet cevap!
Ruhani'den Trump'a jet cevap!

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump’ın İran’la yapılan nükleer anlaşmadan çekilme kararını açıklamasının ardından İran Cumhurbaşkanı Ruhani’den de açıklama geldi. 

İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD’nin asla sözünü tutmadığını belirterek, “ABD, ne gibi bilgilere sahip olduğunu bize göstermeli. İran tüm sorumluluklarını yerine getirmiştir.

 

TRUMP'IN TEK DESTEKÇİSİ İSRAİL

Hiçbir hatamız, yanlışımız olmadı. Ancak bugün görebiliyoruz ki, uluslararası anlaşmalara hangi ülkenin saygısı olmadığını gördük. Trump, yönetiminin tek destekçisinin sadece İsrail olduğunu görüyoruz.

ANLAŞMAYA 5 ÜLKEYLE DEVAM EDECEĞİZ

Bu rejim bölgede insanlık suçu işleyen bir rejimdir. Bu anlaşma 5+1 hükmünü kaybetmiştir. Sadece 5 ülkeyle devam edeceğiz. Diğer beş ülkenin yardımıyla istenilen tüm sonuçlara ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi. 

RUHANİ: ANLAŞMADA KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesinin 2015'te imzalanan anlaşmada kalmaya devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Selçuk Yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada artann ve ülkelerin yönetilen tek din Mukaddes İslam kalmıştır yani artışı olan öyleki 5 yıl içinde Almanyanın yüzde 70 Müslüman nufus olması bekleniyor bakınız emin olun işin içinde içkilerini şaraplarını faizlerini domuzlarını yasak eden Mukaddes İslamda var bakınız ALLAH bilir bir devlet büyüğünü cübbeli sarıklı görmek bile onları kudurdtuyodur şimdi öyle hissediyom ayrırıca İslamdaki Cihad anlayışı kendini koruma sqvaşı tekrar olursa kim zengin ortaduğuya adım atır korkudan dimi bunların abisi gerçek şeytandır
    Cevapla
  • izmir-çankaya 5 yıl önce Şikayet Et
    iran tamam üretimi yarıya indiriyorum deyip aynen üretmeye devam etseydi sorun çıkmazdı hergün gelip kaç ton ürettinmi diyeceklerdi.kendi herşeyi üretiyor ona hesapmı soruluyor
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    dünyada ABD insanlığa barışa en fazla zarar veren egoist bir devlettir aynı zamanda da teröre destek veren bir ülkedir bunu göremeyene diyeceğim yok ben görüyorum
    Cevapla
  • Pandir 5 yıl önce Şikayet Et
    Iranla abd yesin bir birini biz turkiye olarak saflari sıklastıralım
    Cevapla
  • cevat 5 yıl önce Şikayet Et
    mafya ülkesi abd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR