Trump'tan tehdit gibi açıklama! 'Üç seçenek var'

Son dakika haberi: ABD Başkanı Donald Trump, Suriye’nin kuzeyindeki harekata ilişkin Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Trump 'Üç seçeceğimiz var: Ya oraya asker göndereceğiz ve askeri olarak kazanacağız ya Türkiye'yi finansal olarak ve yaptırımlarla sert bir şekilde vuracağız ya da Türkiye ve Kürtler arasında bir anlaşma için arabuluculuk yapacağız!' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2019 23:27 GÜNCELLEME 11.10.2019 00:41 DÜNYA
Trump'tan tehdit gibi açıklama! 'Üç seçenek var'
Trump'tan tehdit gibi açıklama! 'Üç seçenek var'

Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, DEAŞ "hilafetini" yüzde yüz yendiklerini belirterek, "Suriye'de Türkiye'nin saldırısı altındaki bölgelerde artık askerimiz yok. Biz işimizi mükemmel bir şekilde yaptık." ifadelerini kullandı.

 

 

"ÜÇ SEÇENEĞİMİZ VAR"

Trump, "Şimdi Türkiye Kürtlere saldırıyor, bu ikili 200 yıldır birbiriyle savaşıyor. Şimdi bizim üç seçeneğimiz var. Ya oraya asker göndereceğiz ve askeri olarak kazanacağız ya Türkiye'yi finansal olarak ve yaptırımlarla sert bir şekilde vuracağız ya da Türkiye ve Kürtler arasında bir anlaşma için arabuluculuk yapacağız!" görüşünü paylaştı.

 

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 399 TÜMÜ
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Müslüman kardeşim sen daha coca cola içmeye devam et.
    Cevapla
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk halkını ve Türk devletini, Amerika'ya Uşak olmuş benliğini satmış Yahudi uşağı Araplar sanıyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyerek bu topraklardan bir daha gelmemek üzere gidersiniz. Senin sahte Rambo ların Türk milletine sökmez. Hele sıkıysa askeri olarak gelin de buralarda bakın ne oluyor. Ufacık bir Kore veya Vietnam'da kepaze oldunuz. Burada Dünya yüzündeki cehennemi tanırsınız... Türk ile savaşmak kolay değildir. Biz buradayız işte meydan...
    Cevapla
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye cumhuriyeti çadır devleti değildir. Öyle küçük silahlı gruplarla çatışmaya giripte savaşı kazandım demekle olmaz bir gün gelirseniz vietnamdan daha büyük bir cehenneme girmiş olursun
    Cevapla
  • Fetih 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir gece ansızın israilede gireceğiz bay trampet
    Cevapla
  • Adıyamanlı Kürt 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun inşallah.Ah keşke ABD iti ve köpekleri askerlerini göndersede bir Çanakkale zaferi de onlara gostersek.Kendisi Türk ordusunun karşısına çıkamıyor paralı itlerini ve satılmışları ortaya sürüyor.Türkiye ne İraktır nede Suriye bizde vatanı terk etmek,kaçmak yok.Biz vatanı ancak şehit olunca terk ederiz Biz Türklerle 1000 yıl kardeşçe yaşadık ve kıyamete kaderde yaşayacağız inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR