Karadeniz'de sıcak saatler: ABD casus uçağı S-400'ü test etti

Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetlerine (USAF) ait RC-135W keşif uçağı, Rusya'nın Kırım'a yerleştirdiği S-400 bataryalarına yakın uçuş gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2020 15:00 GÜNCELLEME 22.04.2020 10:19 DÜNYA
Karadeniz'de sıcak saatler: ABD casus uçağı S-400'ü test etti
Karadeniz'de sıcak saatler: ABD casus uçağı S-400'ü test etti

ABD Hava Kuvvetlerine (USAF) ait RC-135W keşif uçağı, Rusya'nın Kırım topraklarını ilhak ettikten sonra bölgeye yerleştirmiş olduğu S-400 Triumf Hava Savunma Füze Sistemi (HSFS) bataryalarına, yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta uçuş gerçekleştirdi.

 

S-400'Ü TEST ETTİ

Elektromanyetik spektrum boyunca sinyal algılama, tanımlama ve coğrafi konumlandırma yeteneği sağlayan bütünleşik sensör paketine ve elde edilen verileri harekat merkezine iletme yeteneği sağlayan iletişim paketine sahip olan RC-135W'nin, Sinop'un hemen kuzeyinde gerçekleşen olay esnasında S-400 Triumf sisteminin radar verilerinin gizliliği konusunda bir tehlike oluşturup oluşturmadığı ise merak konusu. Radar verileri, hava savunma sistemleri için kritik öneme haiz.

 

Azami menzili 6.500 kilometre, seyir hızı 800+ km/sa ve irtifa tavanı 50.000 feet olan RC-135W uçağı, görev gereksinimlerine bağlı olarak üçü elektronik harp (EW) subayından oluşan en az 14 istihbarat operatörü ve dört uçuş mürettebatı ile görev yapabiliyor.

KAYNAK : SavunmaSanayiST
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    putin , zaten bir ayağı çukurda, Petrol dibe wurmuş, birde bununla mı uğraşacak, çeker gider.
    Cevapla
  • Nevim 4 yıl önce Şikayet Et
    Hristiyanlar Vatikan ve Rum Orhodoks Papazlarindan onay almadan Rusya' ya karsi Ukraynada savasmaz. Ukraynada yapsalar 2. Dunya Savasi olacak. Bunu bildikleri icin. Savasin Dogu' da olmasini saglayacaklar. Bu da onlatin sonu olacak. Nerden dolanirsa dolsnsinlar bu onlarin sonu olacak.
    Cevapla
  • Hızır İlyas HASTA 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD Rus ortak hareket ediyor. Suriye'yi bolusmusler. Silah tüccarları kan emiciler
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    abd s400 den korkmasa bırakın diye ağlamaz
    Cevapla
  • Kara cahil 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorun s-400 değil, sorun bunun kontrolünün ABD de olmamasıdır. Sorun savunma sanayiinin ABD nin kontrolü dışına çıkmasıdır. Sorun İsrail'in bizi kontrol edememesidir.
    Cevapla
  • .nokta nokta. 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru teşhis israilin,'de ABD,,nın de canı cehendeme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR