Çin'de son 3 haftanın en yüksek vaka sayısı

Koronavirüs salgının çıkış merkezi Çin'de hayat yavaş yavaş normale dönüyordu. Ancak, bugün Çin'de son 3 haftada en yüksek koronavirüs vaka sayısının tespit edildiği açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2020 21:21 GÜNCELLEME 01.06.2020 21:22 DÜNYA
Çin'de son 3 haftanın en yüksek vaka sayısı
Çin'de son 3 haftanın en yüksek vaka sayısı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınının başladığı Çin'de bugün 16 koronavirüs (Covid-19) vakası tespit edildi. Ülkede son 3 haftada en yüksek vaka sayısının bugün tespit edildiği ifade edildi.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ortaya çıktığı Çin'de sadece bugün 16 vaka tespit edildi.

Çin Ulusal Sağlık Kurulu'ndan (NHC) yapılan açıklamada, tespit edilen 16 vakanın 11´inin Siçuan bölgesinde tespit edildiği aktarıldı. Bu vakaların tümünün yurt dışı seyahati yapan kişiler oldukları bilgisi paylaşıldı.

4 BİN 634 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Corona virüsünün ilk çıktığı yer olan Çin’de toplam vaka sayısı 83 bin 17 olarak açıklandı. Virüs nedeniyle ülkede hayatını kaybedenlerin sayısı ise 4 bin 634.

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece MASKE TAK -SOSYAL MESAFEYE UY! Koronavirüs Gripden bile daha Tehlikesiz bir Hastalık olur..Çünkü Dünyada 1 senede 7 Milyon kişi Grip Vakasına yakalanıyor Ortalama 1 Senede 650 Bin kişide Gripden Ölüyor! Türkiyede ise 2019 yılına kadar Sırf Gripden 1 Senede 82 Bin Kişi Öldü.. Koronavirüsden ölenler ise 3 Ayda 4.563 kişi..1 senede 15 Bin kişi bile yapmaz!.
    Cevapla
  • kelleci 3 yıl önce Şikayet Et
    sıyrılmanın peşindeler sıvadılar bulaştırmadılar şimdi dünya çökmesin diye blöf yapıyorlar ALLAH bizleri birlik ve beraberliğimizden ayırmasın çinle en az 1 sene giriş çıkış kısıtlaması yapılsın biz bize yeteriz kampanyası devam etmeli ebola virüsü hortladı bu sene yine virüs senesi olduğu belli bu adamlarda 1500 çeşit virüs var wuhan da yani silahları bu virüsler olduğu belli dış tedbiri arttırmak salmamak lazım
    Cevapla
  • Sinem 3 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışından gelenlerde çıkmış. Adamlar ülke içinde vaka sayısını bitirmiş. Yurtdışına çıkanları da sıkı denetimde tutsa, sıfırlayacak. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in sözü çok doğru, bulundugunuz yerde kalın, salgının oldugu yerden de dışarı çıkmayın. Bizde vaka 900 lerde ve hersey normal gibi davranıyoruz, inşAllah daha da artmaz, bu hızlı normalleşme çok riskli.
    Cevapla
  • haklı 3 yıl önce Şikayet Et
    bir kere daha ülkemizin gerisinde kaldın çin.. gücümüzü göreceksiniz
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Çinden rakamlara inanmayin.çin=chp=yalan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR