Resmen duyurdular: İstanbul Sözleşmesi'nden çekiliyoruz

Polonya, Türkiye'de de tartışma konusu olan İstanbul Sözleşmesi'nden, okullarda cinsiyet eğitimini şart koştuğu, ebeveyn haklarını ihlal ettiği ve ideolojik unsurlar barındırdığı gerekçeleriyle çekileceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2020 00:41 GÜNCELLEME 26.07.2020 00:41 DÜNYA
Resmen duyurdular: İstanbul Sözleşmesi'nden çekiliyoruz
Resmen duyurdular: İstanbul Sözleşmesi'nden çekiliyoruz

Polonya'da Adalet Bakanı Zbigniew Ziobro, düzenlediği basın toplantısında İstanbul Sözleşmesi'nden çekileceklerini duyurdu.

Sözleşmenin ebeveyn haklarını ihlal ettiğini' öne süren Ziobro, çocuklara cinsiyet eğitimini zorunlu kılan maddelerin tepki çektiğini belirtti.



SÜREÇ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLIYOR

Polonya Çalışma ve Aile Bakanlığı'nın sözleşmeden çekilmek için gerekli prosedürü önümüzdeki hafta başlatması bekleniyor.

 

 

YORUMLAR 130 TÜMÜ
  • Malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nebiçim saçma sapan bir sözleşme,Okulda sinsel eğitimi diye bir eğitim mi olur?Bunun eğitimini nasıl kim ve kimler tarfında verilecek?Aklı olan ülke yöneticileri bu sözleşmede çekilir, Veya medeni insana topluma yakışır bir sözleşme yapılır.Böyle bir saçma sapan sözleşmede kim bilir daha ne sapıklıklar yazılmı çizilmiş tirbu sözleşmede.
    Cevapla
  • istanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    toplum parçalannnnnnnnnnnnnnnnnn
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Darısı bize
    Cevapla
  • torki2 3 yıl önce Şikayet Et
    LGBT+ örgütlerinin asıl hedefi çocuklar. Çocukları pedofil sapıkların yasal erişimine açmaya çalışıyorlar. Kullandıkları eşcinsel çocuk vardır sloganı özellikle küçük erkek çocukları tuzağa düşürmeyi hedefliyorlar.Bir kesimi 12 yaşından büyük çocuklarla cinsel ilişkinin serbest bırakılması için lobi faaliyeti yürütüyor avrupada abdde. Bunu başarırlarsa daha küçük yaştaki çocuklara musallat olacaklar. Yani tehlike çok çok çok büyük. En kısa sürede rusyanın çocukları bu örgütlerden korumak için çıkardığı kanunu çıkarmak ve İstanbul sözleşmesinden çekilmek lazım.
    Cevapla
  • MEHMET VURAL 3 yıl önce Şikayet Et
    En buyuk 1. tehlike ise netflix ve evlere öyle veya böyle giriyor..dizilerinin içeriğinde normal bir aile veya arkadaş gruplarında eşcinsel kişilikleri sinsice ve normal miş gibi işliyorlar. lütfen satın almayın...
    Cevapla
  • sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    koç gurubu çekilmeyelim diye açıklama yapmış. öyleyse doğrusu çekilmemiz lazım
    Cevapla
  • Sevil 3 yıl önce Şikayet Et
    Neye inanacağımızı şaşırdık okudum da a nlaşmayı bilemedim!
    Cevapla
  • torki1 3 yıl önce Şikayet Et
    LGBT+ örgütlerin asıl hedefi + işaretinin arkasına sakladıkları pedofilleri desteklemek. Buraya P harfini açık açık henüz koyamıyorlar. Bunlar eşcisellik pedofil gibi tüm cinsel sapkınlıkların genetik olduğunu iddia ediyorlar.Bu iddialarını ABDli bir doktorun tezine bağlıyorlar. Aynı doktor daha sonra birkaç eşciseli tedavi ettiğini genetik değil hastalık olduğuna dair makale yayınlamış.Genetik olduğu iddiası işlerine gelen ABDli sapkın zenginler bu kişiyi yazdığına pişman etmiş. Bu adam kendi çıkarları için geri adım atmış.
    Cevapla
  • qwerty 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi velev ki genetik olsun, bunu her yerde çığırırcasına ilan etmek, adam akıllı cinsel eğilimleri olan insanların da ahlakını bozarak toplumu dinamitlemek şeytana hizmet eder başka bir şeye değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR