Koç Holding'den 'İstanbul Sözleşmesi' çağrısı

Türkiye, LGBT tezlerinin kabul edilmesinin zeminini hazırlayan 'İstanbul Sözleşmesi'nden çıkmayı gündemine almışken Koç Holding'den tepki çekecek bir çağrı geldi. Yapılan açıklamada "Ülkemizdeki herkesi ve tüm yetkili kurumları İstanbul Sözleşmesi'ni korumaya ve bağlı kalmaya davet ediyoruz" denildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2020 01:23 GÜNCELLEME 26.07.2020 01:27 GÜNCEL
Koç Holding'den 'İstanbul Sözleşmesi' çağrısı
Koç Holding'den 'İstanbul Sözleşmesi' çağrısı

Koç Holding, son günlerde eşcinselliği meşrulaştırdığı ve aile kurumunu tehlikeye attığı için tartışma konusu olan ve Türkiye’nin de taraf olduğu İstanbul Sözleşmesi hakkında Twitter hesabından dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İşte açıklamanın tamamı:

İstanbul Sözleşmesinin tarafı olmak, kadına yönelik şiddetle mücadele konusundaki kararlılığın göstergesidir. Bu vesileyle ülkemizdeki herkesi ve tüm yetkili kurumları İstanbul Sözleşmesi’ni korumaya ve bağlı kalmaya davet ediyoruz. Kadınların şiddete maruz kalmadığı, öldürülmediği bir ülke için dayanışma içinde mücadele etmek gerektiğine inanıyoruz. Koç Topluluğu olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadına yönelik şiddetle mücadele başta olmak üzere kadınların erkeklerle eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğu bir dünya için çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

YORUMLAR 161 TÜMÜ
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere de hayrımıza bir işe el atsanız
    Cevapla
  • efe 3 yıl önce Şikayet Et
    elin gavuru bile çekilirken bizim durmamız züldür.
    Cevapla
  • Osmanlinin devami 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan dusmani koç ailesi bu ulkeden ne zaman sürülecek yeter artık bu şeytanın iblisin veletleri
    Cevapla
  • Koç defol git 3 yıl önce Şikayet Et
    Koç,! ipin kimin elindeyse git, o ülkede yaşa. Bu ülkeye bir faydanız olmamış. Kalkıpta ahkam kesme. Dolar yükseldiği zaman siz ve tusiattaki dostlarınız ne kadar dolarınızı ülke dışıma çıkardığınızı biliyoruz. Utanmadan birde devletten destek istiyorsunuz vatan hainleri
    Cevapla
  • Gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların söylediğinin tersini yaptığınızda doğru yoldasınız demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR