Trump'ın aşı iddiası ortalığı karıştırdı: Altında derin devlet var

Can kaybının 180 bine, vaka sayısının ise 5 milyon 800 bine dayandığı ABD'de koronavirüsle ilgili aşı çalışmalar hızla devam ederken ABD Başkanı Trump'tan aşının çıkış tarihi ile ilgili ilginç bir açıklama geldi. Trump aşının çıkış tarihinin gecikmesinin altında derin devlet olduğunu iddia ederek hıza odaklanmalıyız ve hayat kurtarmalıyız çağrısı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.08.2020 21:20 GÜNCELLEME 22.08.2020 21:24 DÜNYA
Trump'ın aşı iddiası ortalığı karıştırdı: Altında derin devlet var
Trump'ın aşı iddiası ortalığı karıştırdı: Altında derin devlet var

Trump Twitter'dan paylaştığı mesajında "Derin devlet ya da her kimse ilaç firmalarının aşıları ve tedavileri insanlar üzerinde denemesini zorlaştırıyor" ifadesini kullandı.

 

3 KASIM SEÇİMLERİNDEN SONRASINA ERTELEMEYİ UMUYORLAR

 

Trump, "Açıkça görülüyor ki onlar aşıyı 3 Kasım sonrasına ertelemeyi umuyorlar. Hıza odaklanmalıyız ve hayat kurtarmalıyız" dedi.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Siyonizmin dümen suyunda gitmeyen Keneddy vurulmuştur. Hatta "Filistin devletini tanıyacağım" lafları eden Clinton'la Monıka LEWINSY skandalı çıkartılmıştır. Evangelistlerin her isteğini yapan TRUMP sırtını Yahudilere dayamaktadır. Sonuçta koskoca ABD'yi Yahudiler yönetmektedir!!!(Örn: Kudüs ve Golan tepelerini Trump'ın tanımasına karşılık TRUMPT seçim zamanı Rus yardımı suçlamasından beraat etti)
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd derinde devleti yüzünden abd de kornavürüs salgını bu kadar hızlı yayılmıştır.
    Cevapla
  • kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bill Gates ve küresel güç korona ve diğer olayları dünyaya yaşatıyorlar!
    Cevapla
  • Arda 3 yıl önce Şikayet Et
    Son anketlerde Trump yakaladı, büyük ihtimal Trump yine kazanacak.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD kendi 15 Temmuz'unu henüz yaşamadı. Trump kendi ülkesinin FETÖ benzeri paralel devlet yapılanmasını yani Biden'ın arkasindeki Siyonist Küreselcilerin elemanlarından oluşan paralel yapılanmayı kast ediyor. DSÖ'nü de bu örgütün bir uzantısı olarak görüyor. Erdoğan ve Türkiye'nin yaşadıkları Trump için büyük bir ders olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR