Alman doktorlar, Navalni'nin zehirlendiğini açıkladı

Rusya'da Devlet Başkanı Vladimir Putin'e karşı en sert muhalif isimlerden biri olan ve zehirlendiği iddia edilen Aleksey Navalni, tedavi amacıyla Almanya'nın başkenti Berlin'e getirilmişti. Başkentte hastaneye yatırılan Navalni'nin ilk test sonuçları çıktı. Alman doktorlar, bulguların, halen komada olan Navalni'nin zehirlendiğini gösterdiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2020 17:37 GÜNCELLEME 25.08.2020 08:52 DÜNYA
Alman doktorlar, Navalni'nin zehirlendiğini açıkladı
Alman doktorlar, Navalni'nin zehirlendiğini açıkladı

44 yaşındaki Aleksey Navalni geçtiğimiz 20 Ağustos Perşembe günü Rusya içinde yaptığı bir uçak seyahati sırasında bayılmış ve bunun üzerine başkent Moskova'ya giden uçak Omsk kentine acil iniş yapmıştı. Bu kentteki bir hastanede komada yatan Navalni'nin taraftarları, muhalif siyasetçinin çayına konan bir madde ile zehirlendiğini öne sürmüştü.

 

RUS DOKTORLAR "ZEHİRLENMEDİ" DEMİŞTİ VE HASTANIN NAKLİNİ REDDETMİŞTİ

Navalni'nin bir tür metabolizma hastalığından muzdarip olduğunu ifade eden Rus doktorlar ise, hastanın durumunun başka bir yere nakledilmeye müsait olmadığını belirtmiş ve Navalni'nin zehirlenmediğini açıklamıştı.

 

ALMANYA'DAN AÇIKLAMA

Başkent Berlin'e getirilen ve hastaneye yatırılan Navalni'nin ilk test sonuçları çıktı. Alman doktorlar, bulguların, halen komada olan Navalni'nin zehirlendiğini gösterdiğini duyurdu. Doktorlar, Navalni'nin durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.

RUS LİDERİN "BAŞ DÜŞMANI" OLARAK GÖRÜLÜYOR

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yönelik sert muhalefeti ile tanınan Navalni'nin yöneticisi olduğu vakıf, Rus siyasetinde önde gelen isimlerin adının karıştığı yolsuzluklara ilişkin raporlar yayınlıyor. Daha önce defalarca gözaltına alınan ve yargılanan Navalni, birçok kez hapis cezasına çarptırılmıştı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Türkistan Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    tam bizim muhalefete göre lider putin toptan zehirler valla bu beş benzemezi
    Cevapla
  • rasim 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Türkiye değil ki haini yaşatsın.Almanyanın,Amerikanın satılıkları piyasaya sürüp algı operasyonu çekeceği bir üle değil Rusya.
    Cevapla
  • FATİH 3 yıl önce Şikayet Et
    dostlar bilmediğiniz bir şey var Putin'in biyografisini okuyunca şok olacaksınız çünkü Putin'in suud veliahtı Selma dan farkı Yok benim bildiğim esrarengiz ölümlerin beşincisi hepside Putin'e muhalif çünkü Putin'in arkasında KGB ajanları var ülkeyi beraber yönetiyorlar neticede putinde eski KGB ajanlardan biri hayatı Bir Kara kutu gibi.
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet Putinin eski bir KGB ajanı olduğu ve ülkeyi beraber yönettikleri bilinmeyen bir şey. Zekice ve harika bir tespit :)
    Cevapla
  • AyYıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayan Merkel Putini bırak Almanyada yasayan Türkleri sagcılar nasıl neden öldürüyor onu araştır
    Cevapla
  • Sayin 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya kendi zehirlediklerine bakmıyor da rusya nin kine bakıyor. Ikisi de birbirinin düşmanı çıkarlar ortak olunca...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR