Yunanistan'dan NATO'ya yalanlama!

Son Dakika Haberi; NATO Genel Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in Türkiye ve Yunanistan'ın çatışmayı önleme mekanizmaları kurmak için teknik görüşme yapma kararı aldığını açıklamasının ardın Yunanistan'dan yalanlama haberi geldi. Kathimerini gazetesi Yunanistan yönetiminin böyle bir görüşme kararı olmadığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2020 21:16 GÜNCELLEME 03.09.2020 22:01 DÜNYA
Yunanistan'dan NATO'ya yalanlama!
Yunanistan'dan NATO'ya yalanlama!

Kathimerini gazetesinin diplomatik kaynaklara dayandırdığı habere göre Stoltenberg'in açıkladığı Türkiye-Yunanistan teknik görüşme kararı Atina yönetimi tarafından yalanlandı.

"TÜRK GEMİLERİ DERHAL ÇEKİLSİN"

Aynı kaynaklar ayrıca bölgedeki gerilimin Türk gemilerinin Yunanistan'ın ilan ettiği sınırlarından derhal çıkmasıyla azalacağını aktardı.

NATO açıkladı! Türkiye ve Yunanistan karar aldı

 

AĞAR: KIVIRTMA MANEVRASI

Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar Yunanistan'ın kararıyla ilgili bunun bir "kıvırma manevrası" olduğunu belirterek "NATO Gen Sek Stoltenberg, “Türk ve Yunan liderlerle görüştüm, çatışma önleme mekanizmaları için teknik görüşmeler yapmayı kabul ettiler” açıklamasından hemen sonra Yunanlılardan yalanlama geldi. Çivisi çıkmış dünya! NATO bile yalanlandı. Yunanlılar bu yaptığı kıvırtma manevrası. Olası görüşme olabilmesi için bir de ön koşul ortaya sürüyor. “Türkiye bizim egemenlik alanlarımızdan, MEB’lerimizden çıksın.” Diyor ki mealen bu ön koşulunda: “Doğu Akdeniz benim, buradan çık, öyle görüşelim!” Yok deveni̇n pabucu!" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Sınır 3 yıl önce Şikayet Et
    Girit elimizden nasıl çıktı bir bakın.bu keneler çok küçük adımlarla mesafe almaya çalışırlar.bir çakıl taşı dahi verilmemeli.geri adım atılmamalı.bunların ağa babaları siyonistletdir.bunlarınbaşındakilet masondur..bir santim verirsen bir santim daha gelirler.israil haritasına bakın.sınırları bellimi değil.yunanistanda aynı yolu izliyor.tavizmi asla.
    Cevapla
  • Seref metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale ruhu bu millette Sönmez. ...ewlat larımız torunlarımiz bagimsizlıgimiz için gerekirse gözümüzü kirpmadan HEDEFİMİZ AKDENİZ İLERİ asker ve milletim olur...!!!eprayalist kan emiciler kulağıniza küpe ola
    Cevapla
  • Karslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu yunanistanı Eşeğe ters bindirme vakti geldi
    Cevapla
  • Yiğit 3 yıl önce Şikayet Et
    Boşa uğraşıp nefes tüketmeyin. Yunan ın anladığı dil belli, siz bize bir müsaade edin...
    Cevapla
  • reco 3 yıl önce Şikayet Et
    yunanla dogu akdeniz icin asla gorusmeyin,muhatap almayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR