Fransa ateşle oynuyor! Doğu Akdeniz'e doğru yola çıktı

Son dakika haberi: Fransa, Doğu Akdeniz’de gerilimi tırmandıracak adımlar atmaya devam ediyor. Fransız ordusunun, donanmadaki ‘en güçlü silahı’ olarak bilinen Charles de Gaulle’ün Doğu Akdeniz’e doğru yola çıktığı belirtildi. Gemide çok sayıda silah ve mühimmatın olduğu öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2020 22:01 GÜNCELLEME 03.09.2020 22:02 DÜNYA
Fransa ateşle oynuyor! Doğu Akdeniz'e doğru yola çıktı
Fransa ateşle oynuyor! Doğu Akdeniz'e doğru yola çıktı

Fransa, Doğu Akdeniz’de provokatör rolünü oynamayı sürdürüyor. Yunan basınına konuşan Fransız kaynaklar, adını eski Fransa Cumhurbaşkanı Charles de Gaulle’den alan 216 metrelik, 45 bin 500 tonluk savaş gemisinin Doğu Akdeniz’e doğru yola çıktığını belirtti. Gemide çok sayıda silah ve mühimmatın olduğu öne sürüldü.

 

 

GERİLİMİ TIRMANDIRACAK GEMİNİN ÖZELLİKLERİ

Fransa Savunma Bakanlığı’ndan edinilen bilgilere göre Charles de Gaulle gemisi, ikmal yapmadan sınırsız yol alabiliyor. Geminin daha önce 9 ay boyunca deniz görevlerinde bulunduğu ifade ediliyor. Geminin personel kapasitesi hakkında net bir bilgi verilmese de gemiye 40 savaş uçağı ve birçok helikopterin alınabildiği belirtiliyor.

 

 

YORUMLAR 453 TÜMÜ
  • Misafir 76 3 yıl önce Şikayet Et
    Bize parayla vermedikleri o silahlari ganimet olarak gönderiyorlar
    Cevapla
  • Misafir 636 3 yıl önce Şikayet Et
    Yolaçikanin yolda başına neler geleceği hiç belli olmaz (düşmanca yola çikanin)
    Cevapla
  • Delikurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen az gelirsin fransız köpekleri diyer akbabalarıda getirki toplu hesaplaşma olur size geldiğiniz gibi gidersiniz demek isterdiö ama akdenizin dibini size göstermeden bırakmayız neyapalım misafir perverlikte sınır yok bizde
    Cevapla
  • Başak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar 15 temmuz gecesini izleyip türk milletinin ne olduğunu bilmiyor.Yunanistan ve fransa.Neymiş fransa savaş gemisi göndermiş alayını gönder.Bir gece ansızın gelir yunanistanıda fransayıda fet eder geri döner sabah 08.00 de iş başı yaparız.Biz türk milletiyiz ne mutlu türküm diyene.
    Cevapla
  • Cemil ÇAKIR 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelecekleri varsa görecekleri de vardır. Bizler millet olarak nelerini gördük.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR