Azerbaycan Savunma Bakanlığı: Ermenistan, Terter kentine saldırıyor

Azerbaycan ordusunun, işgal altındaki toprakları kurtarmak için başlattığı karşı saldırıda, 2 bin 300 Ermenistan askerinin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Son dakika haberine göre Bakanlık, "Ermenistan, Terter kentine havan ve top atışlarıyla saldırıyor. İlk bilgilere göre isabet alan yerleşim yerleri ve yaralılar var" açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2020 08:22 GÜNCELLEME 30.09.2020 09:15 DÜNYA
Azerbaycan Savunma Bakanlığı: Ermenistan, Terter kentine saldırıyor
Azerbaycan Savunma Bakanlığı: Ermenistan, Terter kentine saldırıyor

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında, gece boyunca şiddetli çatışmaların devam ettiği aktarıldı.

 

2 BİN 300 ERMENİ ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Açıklamada, "27-30 Eylül tarihlerinde 2 bin 300 Ermenistan askerinin öldüğü ve yaralandığı, yaklaşık 130 tank ve zırhlı aracın, 200'den fazla top ve füze sisteminin, yaklaşık 25 hava savunma sisteminin, 6 komuta yönetim ve komuta gözlem mıntıkasının, 5 mühimmat deposunun, yaklaşık 50 tanksavar silahının ve 55 otomobilin imha edildiği" bildirildi.

 

BİR S-300 İMHA EDİLDİ

Dünkü çatışmalarda, işgal altındaki Hocavend ilinin Şuşakend bölgesinde Ermenistan'a ait 1 S-300 sisteminin de etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, kaybettikleri mevzileri geri almak için Madagiz yönünde toplanan Ermenistan güçlerinin, bu sabah saatlerinde gerçekleştirdiği saldırının önlendiği ifade edildi.

Açıklamada, tüm cephe hattında askeri operasyonların devam ettiği kaydedildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • İdo 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihte Ermenilerin en güzel yaptığı iş ne derseniz kalleşçe sivilleri karleder bebek öldürür hamile bayanların karnından bebeğini süngüyle çıkartır bu korkak millet böyle savaşır PKK ne yapar köyleri basar çoçukları bebekleri kadınları yaşlıları katleder bu Ermenilerle PKK nın eylemleri nasılsa birbirine benziyor o galde Kürt kardeşlerim şapka düştü kel göründü bunlar Kürt değil etmeninin ağ babaları bir değil bin kere düşün bunlara şakın kanmayın bunlar allah korusun ülkemizden toprak koparsalar bırakın Kürt hakkı İnan’ın Kürt kardeşlerimizdir katleder Ermenileri yerleştirirler Kürt Türk kardeştir Ermeni PKK kalleştir
    Cevapla
  • h topcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam.
    Cevapla
  • Wien ibo u 3 yıl önce Şikayet Et
    Masallah aninda guzel cevap birdahaki sefere ermeniler heralde 1000kere dusunur bir halt etme den once
    Cevapla
  • Onur 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu insansız hava aracçları gercekten cok iyi ya hic bisey yapamiyorlar sadece vuruyoruz
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Erivani imha edilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR