Fransa'dan 'Erdoğan'ın çağrısını yetersiz bulduk' açıklaması

Fransa Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Avrupa ülkeleriyle uzlaşmacı politika istediklerini söylemesinin ardından, bu açıklamaların "yeterli olmadığını" söyleyerek, "Türkiye'den eylemler bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2020 12:23 GÜNCELLEME 23.11.2020 12:37 DÜNYA
Fransa'dan 'Erdoğan'ın çağrısını yetersiz bulduk' açıklaması
Fransa'dan 'Erdoğan'ın çağrısını yetersiz bulduk' açıklaması

Fransa Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian, yaptığı açıklamada, aralık ayında Avrupa Konseyi'nin Ankara'ya yönelik yeni yaptırım konusunu ele almadan önce Türkiye'den "eylemler beklediklerini" tansiyonu düşürücü açıklamaların yeterli olmadığını dile getirdi.

 

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİ YETERSİZ BULMUŞLAR

Le Drian, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son birkaç gündür tansiyonu düşürücü açıklamalar geliyor ancak bu yeterli değil. Somut eylemlere ihtiyacımız var" diye konuştu.

ERDOĞAN "DİYALOG" SİNYALİ VERMİŞTİ

Erdoğan, "Kendimizi başka yerde değil Avrupa'da görüyoruz. Geleceğimizi AB ile kurmayı tasavvur ediyoruz" açıklamasında bulunarak diyalog çağrısı yapmıştı.

HER CEPHEDE TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI

Paris hükümeti uzun bir süredir Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin egemenlik haklarını ihlal ettiğini, Ermenistan ile Azerbaycan arasında krize neden olan Dağlık Karabağ meselesindeki etkinliğinin azaltmasını talep ederek, Ankara'ya düşmanca tavırlar sergiliyor.

KAYNAK : Euronews
YORUMLAR 137 TÜMÜ
  • niyazi 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH müslüman kerdeşime zeval vermesin kalben sezilerim çok yakında dünyanım her tarafında ezan sesleri duyulacak idrak yavaş olacak bu hastalık kâfire ilk önce kefene alıştıracak milyonlarça sözde milyonlarça çeşitli maaşlı din memurları Guinness Rekorlar kitabına girecek defasa büyüklükte kaseler yapıp kutsal suyla dünyaya abtest aldıracakla r ama nafile kefenle başlayan maceraları bize ne oluyor bunları müslümanların yüz yıllarca yaptıkları ibadet deyip eller semaya kalkacak .....tırt cee şahadeti unuttular izleyecez
    Cevapla
  • Haçlılara Boykot 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha fazlasından kastı Türkiye Ortadoğu, Balkanlar, Akdeniz, Adalar Denizi ve Afrika'daki tüm haklarından vaz geçsin, yurt dışındaki askeri üslerini kapatsın, Türkiye'yi bölecek bir anayasa hazırlasın, ne kadar terörist ve sözde gazeteci ajan varsa onları hapishaneden çıkarsın. İşte Avrupa ancak böyle bir Türkiye'ye razı olur, zaten böyle birşey olursa ortada Türkiye kalmaz.
    Cevapla
  • Tesbit 3 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki mandacıları tanıyıp, ona göre davranmalı ve birlik olmalıyız, yürekler toplu vurmalı.
    Cevapla
  • Yassa 3 yıl önce Şikayet Et
    Sömürünün sonu yok önünü kesemek için vur kafasına
    Cevapla
  • Temel reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar kafayı yediler. karşılarında eski Türkiye var zannedip gördüklerine bir türlü anlam veremiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR