Biden Oval Ofis'ten Trump'ın 'diyet kola' butonunu da kaldırttı

ABD Başkanı Joe Biden, selefi Donald Trump'ın Oval Ofis'teki "diyet kola" butonunu da kaldırttı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.01.2021 10:09 GÜNCELLEME 22.01.2021 13:10 DÜNYA
Biden Oval Ofis'ten Trump'ın 'diyet kola' butonunu da kaldırttı
Biden Oval Ofis'ten Trump'ın 'diyet kola' butonunu da kaldırttı

Göreve başladığı ilk günden itibaren Donald Trump'ın aldığı kararları bir bir iptal eden Joe Biden, Oval Ofis'teki "diyet kola" butonunu da masadan kaldırdı.

Trump'ın izlerini siliyor: Joe Biden'dan ilk günden 17 karar

Gelişmeyi fark eden gazeteci Tom Newton Dunn, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 2019'da Trump ile bir röportaj yaptığını söyleyerek, o dönem başkana bunun ne işe yaradığını sorduklarını hatırlattı. Dunn, "Trump kırmızı düğmeye bastı ve bir uşak içeri gümüş tepside diyet kola getirdi" dedi. Gazeteci Dunn, Biden'ın bu butonu kaldırdığını söyleyerek, "O artık yok" ifadesini kullandı.

"MİSAFİRLERİNE ŞAKA YAPARDI"

Beyaz Saray'ın eski danışmanlarından Chris Sims de Trump'ın bu düğmeyi kullanarak "misafirlerine şaka yaptığını" ifade etmişti. Trump'ın kendisini ziyarete gelenlere düğmenin "nükleer cephanelikle ilgili olduğunu" söylediğini yazan Sims, "Aniden düğmeye basardı. O sırada ne yapacağından emin olmayan misafirler birbirlerine bakarlardı. Birkaç dakika sonra bir uşak gümüş tepsiyle diyet kola getirirdi ve Trump kahkahayı patlatırdı" ifadelerini kullanmıştı. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Meltem 3 yıl önce Şikayet Et
    Trump'ı bu kadar şeytanlaştırmanın ve Biden'ı melek gibi göstermenin sebebi çok açık...Küreselcilerin Dünya Polis Devleti kurma isteklerini ulsalcılara rağmen yapmaları mümkün değil...Aynı yakıştırmalar çok yakında Erdağan'a da yapılacak... çünkü milli ve yerli bir politka güdüyor...
    Cevapla
  • GAGA 3 yıl önce Şikayet Et
    Irak a canlı bomba butonu koydurmuştur....
    Cevapla
  • bozo 3 yıl önce Şikayet Et
    yorum değeri yok. alikin kaldırması gayet doal bi şer. biden de Türk kahvesi bütonu koymaz emin olunun. ama pkk fetö ya yardım bütonu ekler emin olun. biizm muhalefet için de kılıçtaroğluna da bir büton ekler kesinlikle. hazır ol ol kemal. seni başa getireceğim diye. :))
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    "Leblebiyi havaya atıp ağzıyla yakalardı" kalitesinde bir haber olmuş.
    Cevapla
  • Erbil 3 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha ha....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR