Gara operasyonu PKK'nın kuyruğunu kıstırdı!

PKK'nın en önemli üslerinden biri haline gelen ve Mehmetçik'in operasyon düzenlediği Gara hakkında, sosyal medyada terör yanlısı hesaplardan manipülasyon yapılmaya devam ediliyor. Özellikle PKK'nın stratejik bir üssü olduğu bilinen bölgedeki kayıplarını gizlemeye çalışması ile birlikte bilgi dezenformasyonu oluşturmaya çalışması dikkat çekiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.02.2021 15:58 GÜNCELLEME 23.02.2021 15:58 DÜNYA
Gara operasyonu PKK'nın kuyruğunu kıstırdı!
Gara operasyonu PKK'nın kuyruğunu kıstırdı!

PKK'nın Gara'ya yönelik operasyonu, terör örgütünde adeta darbe etkisi gerçekleştirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Güney'den gelerek gerçekleştirdiği baskın ile büyük yara alan terör örgütü, beklemediğim anda beklemediği bir müdahale ile karşılaştı.

Stratejik olarak PKK'nın en önemli üslerinden biri olan Gara'da ağır kayıp yaşayan terör örgütü, sosyal medya hesapları üzerinden dezenformasyon çalışmaları yürütüyor.

BİLGİ KİRLİLİĞİ OLUŞTURUYORLAR

Özellikle terör yanlısı trol hesaplar üzerinden paylaşımlar yapan PKK'lılar, operasyon hakkında bilgi kirliliği oluşturma çalışması yürütüyorlar. Öncelikle rehinelerin Türk askerleri tarafından öldürüldüğünü iddia eden PKK'lılar şimdi de güvenlik uzmanlarını casusluk ve provokatörlük yapmak ile suçluyor.

LİNÇ KAMPANYASI

Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'ı da hedef alan PKK'lılar, sosyal medya hesapları üzerinden linç girişimi başlattı. Ağar'ın Gara hakkında attığı tweetlerin altına yorumlar yapan PKK'lı hesaplar, Ağar'a sosyal medya üzerinden itibarsızlaştırma çalışması yaptı.

PKK'lı Murat Karayılan da Gara sonrasında yaptığı açıklamada Güvenlik uzmanı Ağar'ı hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.

YORUMLAR 1
  • YILDIRIM 3 yıl önce Şikayet Et
    En tepedeki terörist itlerden biri Güvenlik Uzmanı Sn. Abdullah Ağar'ı hedef almışsa, bu ancak ve ancak Sn. Ağar'ın doğru yolda olduğuna işarettir. Gerçi o itler saldırdı diye Sn. Ağar doğru yoldadır demiyorum, Sn. Ağar zaten doğru yolda olduğu için bu terörist it sürüsü Ona saldırıyor derim. Bunların saldırısı bizlere ancak ve ancak kararlılık, güç ve onur verir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR