SİHA'lar havalandı! Kuzey Irak abluka altına alındı

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyinde teröristlere göz açtırmıyor. 13 vatandaşımızın haince katledilmesinin ardından Gara bölgesi abluka altına alındı, yerli SİHA'lar bölgede kuş uçurtmuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2021 17:37 GÜNCELLEME 24.02.2021 17:46 GÜNCEL
SİHA'lar havalandı! Kuzey Irak abluka altına alındı
SİHA'lar havalandı! Kuzey Irak abluka altına alındı

Geçtiğimiz hafta 13 sivil vatandaşın Gara'da şehit edilmesiyle Mehmetçik, terör örgütü PKK'ya ağır darbe indirdi. Bölgede gizlenen teröristler İHA ve SİHA'lar ile etkisiz hale getirildi. Bölgede devam eden hava harekatlarıyla birlikte, Pençe Kartal-2 Harekatı kapsamında etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist sayısı ise 61'e yükseldi. Operasyonlar kararlılıkla devam ederken bölge ablukaya alındı.

Gara'da 8 terörist etkisiz hale getirildi

SON TERÖRİST TEMİZLENENE KADAR

Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe Kartal-2 Harekatı sonucunda Gara bölgesindeki SİHA'ların radar görüntüleri, operasyonların son terörist temizleninceye kadar kararlılıkla sürdürüleceğini gözler önüne serdi.

SIĞINAKLARA VE TÜNELLERE İNDİLER

Terör örgütünün elebaşları propaganda videolarını daha önce açık havada kaydederken son yıllarda yeraltı tünel ve sığınaklarını kullanmaları dikkat çekiyor.

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Seçmen 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP'liler buna da karşı.
    Cevapla
  • Türkiye Denizli 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yardımcımız olsun Müslüman Türk askeri
    Cevapla
  • Neyse o 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu defa elebaşlarını da gebertin
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu teröristlerin ipini yularını tutan alçaklarada sıra gelecek inşaAllah. Herşey açık ve net ortaya çıktı. Gizli saklı bir durum yok. Zalim devletleri tarihten sileceğimiz günler yakın. Zafer Müslümanca inananlarındır.
    Cevapla
  • Ccc 3 yıl önce Şikayet Et
    İnlerinde ölecekler tabi inlerinde kalırlarsa onlar gece terörist gündüz vatandaş inde falan kalmadılar biliyorlar inlerine harekat olacağını çünkü basında herkes inlerinde ölecekler diye aylar önce demeç verdiler ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR