Uğur Şahin'den üçüncü doz ve çocuklara aşı açıklaması

BioNTech CEO'su Uğur Şahin, iki doz aşı olan yetişkinlere de güçlendirici mahiyetteki üçüncü doz aşıların yapılması çağrısını yineleyerek, bu yıl 5-11 yaş arasına da Kovid-19 aşısı uygulanabileceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2021 15:39 GÜNCELLEME 13.09.2021 15:40 DÜNYA
Uğur Şahin'den üçüncü doz ve çocuklara aşı açıklaması
Uğur Şahin'den üçüncü doz ve çocuklara aşı açıklaması

BioNTech şirketinin CEO'su ve kurucu ortağı Uğur Şahin, aşılar ile ilgili yeni açıklamalar yaptı.

Kölner Stadt-Anzeiger gazetesine konuşan Şahin, iki doz aşı olan yetişkinlere de güçlendirici mahiyetteki üçüncü doz aşıların yapılması çağrısını yineleyerek, "Zayıflamış bağışıklık savunması olan kişilerin üçüncü doz aşı yaptırmaları son derece mantıklı olur. Bugüne kadar yaptığımız araştırmalar ve İsrail'den gelen ilk veriler, üçüncü dozdan sonra yeni varyanta karşı korumanın tamamen geri kazanıldığını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Uğur Şahin ve Özlem Türeci duyurdu! BioNTech aşısında 5-11 yaş hazırlığıUğur Şahin ve Özlem Türeci duyurdu! BioNTech aşısında 5-11 yaş hazırlığı

Öte yandan Şahin, çocuklara yönelik Kovid-19 aşısı hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, Kovid-19 aşısını bu yıl içerisinde 5 ila 11 yaş arasında çocuklara uygulamaya başlayabileceklerini açıkladı. Şahin, "Şayet tüm veriler iyi görünür ve yetkili makamlar onay verirse, bunun gerçekleşebileceğini düşünüyorum" dedi.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni doğana da yapın tam olsun.. 15 yaştan kucuk kaç çocuk covidden öldü ki bu ne hız?
    Cevapla
  • aziz 2 yıl önce Şikayet Et
    alman sunucu sotuyor..siz ve ekibiniz adilandimi..ugur bey..hayır...2 milyar doz üretimimiz olacak..ekibimden kimseyi kaybetmek isteme...youtubeda arayın bakın..ekibi değerli..ama diğerleri ha insan ha fare ha şempaze!!
    Cevapla
  • Muş 2 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bunlar bilim adamı ve insanlığa hizmet ediyor öyle mi bunlar sadece dunya haytını kendileri için cennete çevirmeye çalışan şarlatanlar. insanları düşündükleri yok tek düşündükleri cepleri
    Cevapla
  • Yilmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    2 yasa düsse keske
    Cevapla
  • doğru söz 2 yıl önce Şikayet Et
    Amaç tüm nesli kökten yok etmek. Her aşı onlar için gelir kaynağı 3 te istenir 5 te. Ülkemizde nedense ilk defa tüm partiler bir konuda uzlaşmış gibiler. Allah niyeti bozuk olanları kahru perişan etsin.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çoğu ülkede durum aynı, muhalefetiyle iktidarıyla. Çok ilginç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR