Teröristbaşı Kobani panikledi: Türkiye'yi durdurun

Türkiye'nin Suriye'ye operasyon sinyaliyle panikleyen terör örgütü PKK/YPG elebaşlarından Mazlum Kobani, uluslararası aktörlere çağrı yaparak; Türkiye'nin durdurulmasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2022 15:05 GÜNCELLEME 02.06.2022 15:08 DÜNYA
Teröristbaşı Kobani panikledi: Türkiye'yi durdurun
Teröristbaşı Kobani panikledi: Türkiye'yi durdurun

Terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'deki uzantısı Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) sözde Genel Komutanı "Mazlum Kobani" adlı Ferhat Abdi Şahin, Türkiye'nin Suriye'de kendilerine düzenleyeceği operasyon hakkında konuştu.

Diğer elebaşları gibi ABD ve Rusya'ya çağrı yaparak Ankara'nın durdurulmasını talep eden terörist Şahin, "Türkiye'nin operasyon tehdidine karşı diğer aktörler gerilimi azaltmalı" dedi.

YPG'den ABD ve Rusya'ya Türkiye çağrısıTerör örgütü YPG'den ABD ve Rusya'ya Türkiye çağrısı

YİNE "DEAŞ'LA SAVAŞIYORUZ" BAHANESİNİN ARKASINA SIĞINDI

Gayrimeşru varlıklarını "DEAŞ'la savaşıyoruz" bahanesiyle uluslararası arenada meşrulaştırma çabasını bırakmayan örgüt, TSK'nın operasyon sinyali sonrası yine aynı gerekçeye sığındı.

"Suriye'nin kuzeyi üzerinde yüksek risk oluşturan yeni Türk tehditlerinden endişe duyuyoruz" ifadesini kullanan Ferhat Abdi Şahin adlı terörist; "Herhangi bir saldırı Suriye'yi böler ve yeni bir insani kriz çıkartır. DEAŞ'a karşı yürütülen mücadeleyi de olumsuz yönde etkiler" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni harekatı resmen duyurduCumhurbaşkanı Erdoğan yeni harekatı resmen duyurdu

Başkan Erdoğan'ın operasyon mesajı sonrası PKK kazdığı mevzilerden kaçıyorBaşkan Erdoğan'ın operasyon mesajı sonrası PKK kazdığı mevzilerden kaçıyor

Münbiç ve Tel Rıfat ilçeleri 6 yıldır YPG/PKK işgalindeMünbiç ve Tel Rıfat ilçeleri 6 yıldır YPG/PKK işgalinde

HEDEF TEL RIFAT VE MÜNBİÇ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; dün AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada operasyon mesajını yineleyerek, hedefin Tel Rıfat ve Münbiç olduğunu söylemişti.

TERÖRİST ŞAHİN, PKK KAMPLARINDA ELEBAŞLARI TARAFINDAN BİZZAT EĞİTİLDİ

FERHAT ABDİ ŞAHİN ADLI TERÖRİST, MURAT KARAYILAN VE DURAN KALKAN GİBİ PKK ELEBAŞLARININ YANINDA YETİŞTİ. DAHA SONRA BİR ABD PROJESİ OLAN SDG'NİN BAŞINA GEÇİRİLDİ. "MAZLUM KOBANİ" TAKMA ADINI ALAN ŞAHİN, PKK LİDERİ "ABDULLAH ÖCALAN'IN MANEVİ OĞLU" OLARAK DA ANILIYOR.

Ferhat Abdi Şahin ve Murat Karayılan

Ferhat Abdi Şahin ve Duran Kalkan

Ferhat Abdi Şahin ve Abdullah Öcalan

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 99 TÜMÜ
  • Mustang 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafanız kesilecek. Az kaldı. Çok az. İmansız kafirler.
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sacını boyamış birde eteğini giyerse piyasada bir gideri olur
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpekler sonunuz yakın
    Cevapla
  • Adamın penceresi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izniyle Kobaniyi aldığımızda mazlum kobaninin yeni soyadı kamışlo olsun.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Siha ile nokta atışı şart. Amerika İsrail İngiltere Fransa köpekleri çok çünkü dünyayı ekonomik olarak ele geçirdiler. Para çok hiç düzenlerini bozar mı lanetliler, caniler,coniler, bozguncular, gazaba uğramış bilgili çıkarcı benciller. Türklerin yolu belli, tek seçeneğimiz var Cihad.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR