ABD'den teröristler için Türkçe taziye mesajı

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) terör örgütü DEAŞ tarafından öldürülen iki PKK/YPG terörist için Türkçe sayfasından taziye mesajı yayımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2022 15:22 GÜNCELLEME 09.09.2022 15:29 DÜNYA
ABD'den teröristler için Türkçe taziye mesajı
ABD'den teröristler için Türkçe taziye mesajı

Suriye'nin Haseke vilayetine bağlı Kamışlı ilçesinin Irak sınırına bağlanan karayolu üzerindeki El Hol kampına, terör örgütü DEAŞ'ın önceki gün düzenlediği saldırıda PKK'lı 2 terörist öldü.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) Türkçe sayfasından mesaj yayımlayarak, terör örgütüne taziyelerini iletti.

Mesajda, "SDG ortaklarımız, Suriye'de Al Hol'den kaçmaya çalışan DEAŞ kolaylaştırıcıları tarafından 2 kayıp verdi. Başsağlığı dileklerimizi iletiyor ve bu kritik görevde ortaklarımızı destekleme kararlılığımızı sürdürüyoruz" denildi.

CENTCOM'a bağlı birlikler önceki gün, Şırnak'ın Cizre ilçesinin hemen karşısındaki Derik kasabasında PKK'lı teröristlerle ortak bir tatbikat gerçekleştirmiş, ağır silahların kullanıldığı tatbikatta zırhlı araçlara ABD ve terör örgütü PKK/YPG'nin paçavraları asılmıştı.

 

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Arzu 1 yıl önce Şikayet Et
    Amac turkiyeyi bitirmek bir yandan yunanistan bir yandan ermenistan diger taraftan teror ameriknin yillardr yaptgi siyaset masalarini kullanp savas baslatp kenardan izlemk piyonlarni oynatmk bu ulke kolay kazanilmdi koly kaybedilmz
    Cevapla
  • Adem 04 1 yıl önce Şikayet Et
    IŞİD esiittir PKK ypğ oda eşittir abd
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurnazalçak coni , aklınca PKK yı DAEŞ la savaşan örgüt , Türkiyeyi de DAEŞ le aynı tarafta göstermeye çalışıyor. ABD tüm kötülüklerin kaynağıdır. Kahrolsun emperyalizm.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar garip olende amerikan kopegi oldurende .....
    Cevapla
  • fevzi 1 yıl önce Şikayet Et
    hepsi şeytan deaş amerika pkk şeytani üçlü koalisyonu amerikanın oyunu tavşana kaç tazıya tut
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR