Havada karşı karşıya kaldılar! ABD Hava Kuvvetleri'nde UFO paniği

ABD Hava Kuvvetleri bünyesinde havalanan C-17 Globemaster tipi askeri kargo uçağının mürettebatı hava UFO gördüklerini iddia etti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2022 11:37 GÜNCELLEME 29.09.2022 11:51 DÜNYA
Havada karşı karşıya kaldılar! ABD Hava Kuvvetleri'nde UFO paniği
Havada karşı karşıya kaldılar! ABD Hava Kuvvetleri'nde UFO paniği

Atlantik Okyanusu üzerinde gökyüzünde Cumartesi günü görülen tuhaf bir ışık patlaması,  ABD Hava Kuvvetleri mürettebatını korkuttu.

C-17 Globemaster tipi askeri kargo uçağıyla gerçekleştirilen uçuşta yer alan Başçavuş Christian Magliocca, devasa nakliye uçağının kokpitinde gördükleri ışık patlamasıyla kendisinin ve ekibinin 'kafasının karıştığını' söyledi.

Christian Magliocca, C-17 Globemaster tipi askeri kargo uçağının önünde

Işık patlamasını hemen fotoğraflamaya başlayan ekip, muhteşem ve renkli manzaraya ne kadar hayran kalsalar da ilk izlenimleri bunun bir UFO olduğuydu.

IŞIK PATLAMASININ NEDENİ ÇOK GEÇMEDEN ANLAŞILDI

Tüm sürecin 10 dakika içinde yaşanıp sona erdiğini söyleyen Christian Magliocca, “Gerçekten ilginç bir görüntüydü. Hiçbir ekip arkadaşımızın gördüğü şeyi unutacağını sanmıyorum" diyerek ilk gördüklerinde tanımlayamadıkları bu görüntünün neden kaynaklandığını kısa süre sonra öğrendiklerini açıkladı.

Işık patlamasına Elon Muk'ın sahibi olduğu Spacex firmasının Starlink uyduları neden olmuştu. 

Cumartesi günü Florida'nın Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonundan 52 Starlink uydusunu alçak Dünya yörüngesine fırlatıldı. Fırlatma sonrası dünyanın bir çok bölgesinde ilginç manzaralar ortaya çıkıyor.

Toplam sayı 3 bin 399 oldu! SpaceX 52 Starlink uydusu daha fırlattıToplam sayı 3 bin 399 oldu! SpaceX 52 Starlink uydusu daha fırlattı

SpaceX'in Falcon 9 roketini 13'üncü kez fırlatmasının ardından gökyüzü kırmızıya döndüSpaceX'in Falcon 9 roketini 13'üncü kez fırlatmasının ardından gökyüzü kırmızıya döndü

Elon Musk'ın Starlink uyduları semaları aydınlattıElon Musk'ın Starlink uyduları semaları aydınlattı

KAYNAK : Daily Mail
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 2
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahte haber sanal kurgu ufo piyasasi... uzayli zuzular teknoloji transferi yapiyo abd ye. Baskanlarini da ufo kacirmis olabilir sahnelerde dolanip durduguna gore bi kac yerine reset atmali zuzaylilar tam calismiyo baskan.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepte ABD liler görür zaten.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR